Skip to main content

Wat mag jij verwachten in 2023 op de levensgebieden van relaties, werk, vriendschappen, gezondheid?

Op 1 oktober 2022 gaan we alvast de energieën ervaren en voelen die horen bij het komende jaar 2023. Op basis van mijn eigen ervaring worden er dan al de energetische kaders en rasters gecreëerd die we nodig gaan hebben in de komende periode.

Elk jaar bespreken en berekenen we samen wat de nieuwe energieën gaan zijn voor het nieuwe jaar, zowel voor onszelf persoonlijk als voor ons collectief. Dit jaar wil ik dat weer gaan doen, en wel op 11 oktober 2022 (zien jullie de mooie datum :-)?). Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Wat brengen de energieën van 2023 jou persoonlijk (én onze maatschappij)?
Op basis van numerologie en astrologie heb je een instrument in handen om uit te rekenen met welke energieën we in 2023 te maken gaan krijgen, individueel en collectief.

Deze energieën zullen van invloed zijn op onze levensgebieden, zoals werk, relaties, emoties, gezondheid, vriendschappen, et cetera.

Persoonlijke en collectieve jaarenergieën en onze eigen ontwikkeling
Uiteraard zijn wij als mens degenen die onze eigen werkelijkheid creëren. Maar we resoneren als individu en maatschappij ook mee met de energieën die op bepaalde perioden op aarde aanwezig zijn. Die energieën zijn hier niet voor niks. Ze zijn er speciaal voor ons, zodat we uit kunnen groeien tot degene die we het allerliefst zijn: namelijk de allerbeste versie van onszelf. Ook al lijkt dat soms niet zo te zijn: elke energiestroom zorgt voor een vergroting van je bewustzijn en helpt je verder in je ontwikkeling. Ook collectief.

Ik nodig jullie van harte uit om te berekenen en te ontdekken welke energieën in 2023 bij jou persoonlijk zullen horen. Zodat je alvast voorbereid bent op waar de focus bij jou zal komen te liggen; zoals vernieuwing, vrijheid, creativiteit of juist rust en opruimen.

Daarnaast gaan we in op de collectieve trilling van 2023: waar we als maatschappij mee te maken gaan krijgen. Uiteraard staan we stil bij wat het jaar 2022 voor ons als maatschappij heeft betekent én voor jou persoonlijk, op basis van de getallen van numerologie.

Doel van de avond
Het doel van onze ontdekkingstocht is om extra handvatten aan te reiken om vooral bij jezelf te kunnen blijven en daardoor minder last te hebben van wat anderen aan het uitwerken zijn in hun leven.

Een avond waarin we samen gaan rekenen en ontdekken. Waarin je een persoonlijke reading ontvangt en je natuurlijk vragen kunt stellen. Waarin inzichten en bewustzijnsgroei centraal staan. Naast plezier, veiligheid en respect.

Ik ontmoet jullie graag op deze Inspiratieavond.

Datum: 11 oktober 2022
Tijd: 19.00 u tot 21.30 u
Kosten: € 35 p.p.
Locatie: Spierkesweg 14a
Opgeven bij: info@willyvanberkel.nl

Bekijk de agenda