Skip to main content

Maak het onderbewuste bewust

Om deze 2 dagen te kunnen volgen heb je de vaardigheid nodig om te kunnen pendelen of de biotensor of spiertest te kunnen gebruiken.

Dag 1 & 2: Het geven van een basis NEI-sessie en wat je lichaam en je emoties je willen vertellen

Neuro Emotionele Integratie, in het kort: NEI, is door Scott Walker in de jaren 80 ontwikkeld en door Roy Martina doorontwikkeld en in de wereld verspreid. Inmiddels zijn er verschillende therapeuten en coaches die hiermee werken en hierin lesgeven. Lees hier meer.

Jouw lichaam is jouw voertuig in dit leven. In jouw lichaam komt alles tot uiting van wie je bent. Aan jouw lichaam kun je fysiek zien en voelen hoe het met je gaat.

Met NEI leer je uittesten wat de onderbewuste emotie is die ten grondslag ligt aan een fysieke klacht, gedrag of mentale klachten. Ter voorbereiding gaan we in op de energetische werkwijze van het lichaam en de organen. We gaan het hebben over hoe je lichamelijke klachten op een psychosomatische, energetische manier kunt bekijken.

Aan de hand van protocollen leer je een basis NEI-sessie geven.
Uiteraard leggen we de linken met de ‘gewonere’ wijze van kijken naar het lichaam: hoe medicatie en beweging bijvoorbeeld je lichaam kunnen helen.

Je leert:

  • welke functies jouw fysieke organen hebben
  • wat ziekte voor deze organen betekent en hoe je de betekenis van ziekte kunt onderzoeken
  • welke emoties er verbonden zijn aan je organen
  • een basis NEI-sessie geven aan de hand van protocollen
Bekijk de agenda