Skip to main content

In verbinding met jezelf

De manier waarop je geboren bent, zegt heel veel over hoe jij je leven leidt en beleeft. Wat je meemaakt in de periode voor, tijdens en na je eigen zwangerschap zijn heel erg belangrijk voor onze hechting, natuurlijk met onze moeder, ons eerste contact in deze wereld. En daarmee met onszelf.

De conceptie, zwangerschap en geboorte kunnen moeiteloos verlopen, maar dat is niet altijd het geval. Heftige gebeurtenissen die je moeder of vader meemaken, krijg je als baby’tje in de buik mee. En misschien heb je in de buik een tweelingbroer of -zus verloren, dan is dat een trauma wat je je hele leven met je meeneemt. Hierdoor kunnen we bepaald ongewenst gedrag ontwikkelen, of belemmerende overtuigingen, of angsten waarvan we de oorsprong zelf niet kunnen achterhalen.

Onze aller vroegste hechtingsperiode bepaalt of we een gezonde relatie met onszelf kunnen hebben en met de ander.

Met behulp van een verbroken verbindingmassage sporen we met verschillende technieken de trauma’s en blokkades op die we mogelijk opgedaan hebben in deze belangrijke periode van ons leven.

Een heerlijke ontspannende massage met een diepe werking om weer het contact te herstellen met jou als moeder en je kindje of met jezelf.