Skip to main content

Neem de leiding over jouw Zelf-BewustZijn

In deze tijd komt steeds meer informatie beschikbaar. Over onszelf, wie we nu eigenlijk zijn, de ontwikkeling van onze wereld. We leven daadwerkelijk in een hele bijzondere tijd, waarin we als mensheid en individu een enorme bewustzijnsontwikkeling aan het meemaken zijn.

In de basiscursus Energie Zelf-BewustZijn zijn we begonnen met het onderzoeken van wie wij nu eigenlijk zijn en vooral: hoe blijven we in balans, bij onszelf en in relatie tot anderen.

In deze verdiepingscursus gaan we de verbinding met onszelf, ons energetisch systeem en dat van de aarde, verder onderzoeken en verdiepen. We gaan onze energetische basis verder verstevigen en onze multi-dimensionaliteit onderzoeken en leren gebruiken. Zodat je nog meer HIER, en in het NU aanwezig kunt zijn. En je de energieën die horen bij de 5e dimensie steeds meer kunt integreren in je lichaam en je leven. We gaan hierbij ook in, op de gebeurtenissen die zich in onszelf, en om ons heen, aan het afspelen zijn.

Voor het volgen van deze verdiepingscursus hoef je niet de basiscursus te hebben gevolgd. Wanneer je je geïnspireerd voelt om je aan te sluiten, ben je van harte welkom.

De thema’s van de avonden zijn:

  1. Jouw integratie tot en met de 5e dimensie: van een ego-gedragen bewustzijn naar een hartgedragen bewustzijn
  2. Van dualiteit naar polariteit
  3. Jouw innerlijk kind is jouw goddelijk kind
  4. Van Maatschappij-Mens naar goddelijk Aarde-Mens

Natuurlijk bestaan deze avonden uit een combinatie van het delen van informatie en ondersteunende energetische oefeningen.

Bekijk de agenda