Skip to main content

Lichaam en geest zijn één

Integrale coaching heeft als uitgangspunt dat jouw emoties en gedachten invloed hebben op jouw lichaam en andersom. En dat je beïnvloedt wordt door je omgeving, zoals je opvoeding, je werk, je privé, de gebeurtenissen die je hebt meegemaakt en de verwachtingen, vooroordelen en conditioneringen die je hebt meegekregen.

Integrale coaching gaat er ook vanuit dat emotionele, fysieke, gedragsmatige en mentale klachten ontstaan, doordat er blokkades zijn, waardoor je niet meer bij jouw eigen unieke kracht kunt komen. Deze blokkades kunnen van jezelf zijn, maar ook van anderen. Ook spelen verwachtingen, vooroordelen, conditioneringen die we van onszelf en de wereld om ons heen hebben gemaakt een grote rol.

Bij Integrale Coaching maak ik gebruik van verschillende therapievormen, die erop gericht zijn om de blokkades op te heffen waardoor jouw klachten zijn ontstaan. We hoeven jouw klachten of problemen niet uitgebreid te bespreken en te doorgronden, omdat we ons direct richten op wat jij het allerliefste wilt.