Skip to main content

We verbinden ons met wat ons 2025 gaat brengen

Feestjes in 2024
Ik word er regelmatig aan herinnerd dat er 12 Meester-jaren zijn verstreken sinds onze eigen Moeder Aarde ascendeerde naar de trillingen van de 5e dimensie, de trillingen van ons eigen Hart. In mei was er een viering van ons Meesterschap, dat we sinds 2012 eraan toe zijn om werkelijk te ascenderen, wanneer we dat willen. Verlicht te worden. Hoe gaaf is dat. In juni vond daadwerkelijk de overgang plaats van de 8e golf van Creatie naar de 9e golf van Creatie. De 9e golf gaat daadwerkelijk over het leven in liefde en vrede. In de eerste plaats voor jezelf en daarna natuurlijk voor anderen. 2024 is hiermee echt een ‘oogst-jaar’, het jaar waarin we beloond worden voor het werk wat we de afgelopen jaren hebben gedaan.

2024 is ook het jaar waarin we volwassen mogen ZIJN, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Zodat we daadwerkelijk als de volwassenen die we zijn onze eigen wereld kunnen scheppen. Vanuit dat wat er ooit is geweest, naar dat wat we zo heel erg graag willen. Helemaal volgens de wet van Eén.

De evolutie van ons bewustzijn
In het najaar krijg ik tijdens meditaties en  de voorbereidingen daarvan, informatie over de energetische ontwikkelingen van het nieuwe jaar. Er zijn altijd mensen geweest, die de energetische ontwikkelingen, oftewel de evolutie van ons bewustzijn hebben voorspeld, gedownload en gemanifesteerd. Ik weet inmiddels dat ik de evolutie van ons bewustzijn binnenkrijg en mag ankeren met degenen die samen met mij mediteren.

Ik nodig jou van harte uit om samen met mij en anderen te mediteren op de nieuwe energieën van 2025 en wat dat betekent voor onze bewustzijnsontwikkeling. We spreken uiteraard over 2024 en wat de belangrijkste thema’s van dit jaar zijn, zodat je dit kunt integreren in je persoonlijke en werkende leven.
Er is alle ruimte voor dat wat zich aandient die dag.
Je bent van harte welkom.

We werken die dag met behulp van meditatie, muziek, informatie en lichamelijke oefeningen.
Wanneer je wilt, kun je mijn boek over 2024 aanschaffen voor €35.

Ik nodig jullie van harte uit voor een dag in de liefdevolle energie van de Eenheid.
Wanneer: zondag 10 november 2024
Tijd:           van 10.30 tot 16.00 uur
Kosten:     € 77
Waar:        xxxx, Sint-Oedenrode
Minimaal   4 deelnemers

Voor een vegetarische lunch wordt gezorgd.

Bekijk de agenda