Skip to main content

Zet jezelf in je eigen unieke Meester-kracht

Ieder mens heeft een innerlijke motivatie, een innerlijke drive om een goed mens te zijn, een innerlijke beweging om vooruit te komen, om te willen groeien, plezier te hebben én een toegevoegde waarde te willen hebben. Elk mens heeft deze innerlijke motivatie. We denken vaak, of hebben geleerd (of wordt ons steeds voorgehouden), dat innerlijke motivatie met name wordt aangeraakt door geld (bonussen) of iets dat daarop lijkt. Maar dat is helemaal niet zo: wij willen, vanuit onszelf, datgene doen wat we echt het aller- allerleukste vinden. En laat nu wat we het aller- allerleukste vinden om te doen, ook hetgeen zijn wat we het allerbeste kunnen. En dat je dat overal mag toepassen: in je werk, je relatie, je hobby’s, in alles.

Nu in deze tijd, is het nog belangrijker om jezelf te kunnen zijn.
Nu alles aan het veranderen is, in de wereld en nog veel meer in onszelf, kunnen we eigenlijk alleen nog maar onszelf zijn. Vooral nu, kan het fijn zijn om de verbinding met jezelf te weer te her-ontdekken. Om weer te voelen wie jij ten diepste BENT. Vooral in verbinding met jezelf, en daarmee ook in verbinding met anderen. Om weer even te voelen waar het over gaat in JOUW leven.

Om jou te ondersteunen in deze tijd, en wellicht om jou te ondersteunen anderen weer te ondersteunen, bied ik de cursus Numerologie aan.

Wat ontvang jij bij de cursus
6 Inspirerende ochtenden, van 9.30 tot 11.30 uur.
Je leert rekenen volgens de regels van de Numerologie. We gaan de 5 belangrijkste getallen berekenen, op basis waarvan je al een hele accurate persoonsanalyse van jezelf én van anderen kunt maken.

1. De uitdaging (wat je allerhoogste doel is in dit leven);
2. Het Ikgetal (wie je al bent);
3. Het fundament (hoe je gedrag bepaald wordt);
4. De levenscycli (welke energieën een rol spelen in je leven);
5. Je persoonlijke jaar (met welke energie je in dit jaar te maken hebt en wat dus je intenties en gedrag stuurt).

Tijdens de cursus gaat het erom dat je je gaat realiseren dat jouw eigen getallen een eigen bewustzijn hebben en dat ze bij jou horen. En dat je ze kunt gebruiken om keuzes te maken omtrent levensvragen, beroep, studie, hobby, relaties, et cetera.

Tenslotte gaan we ook in op persoonsanalyses voor kinderen en de specifieke beroepen die horen bij getallen. Ook zullen we verschillende oefeningen gaan doen die horen bij het ‘in de kracht komen’ van jezelf.
De cursus wordt mede vormgegeven door de wensen en vragen van jou en de andere deelnemers.

De reden dat ik Numerologie zo ontzettend leuk vind, is omdat je via het ‘weten’ contact kunt maken met iemands energetische ZIJN. Iets dat vooral heel erg ongrijpbaar lijkt te zijn, en mysterieus. Het tegendeel is echter waar: het is geen toeval dat jij heet hoe jij heet en dat je geboren bent op jouw geboortedatum. Het universum, of de kosmos, of hoe het je het ook wilt noemen, heeft niet voor niets zoveel aanwijzingen achtergelaten over wie jij eigenlijk bent. En zoals Einstein het zei: “Alles is uiteindelijk energie. Dat is geen filosofie, dat is gewoon Natuurkunde”. Dus.

Bekijk de agenda