Over Willy van Berkel

Ik heb het allermooiste beroep dat er bestaat. Ik mag iedereen die dat wil, herinneren en laten voelen wie hij ten diepste is. Of dat nu tijdens een consult is, of tijdens een cursus of lezing. De mooiste momenten zijn die, wanneer ik zie dat iemand contact met zichzelf maakt: ineens rechterop gaat zitten en heldere ogen krijgt: letterlijk groter lijkt te groeien en gaat stralen van binnenuit.

Het is nu ook echt de tijd, dat we ons mogen realiseren dat onze intuïtie, ons weten en ons gevoel ook gewoon onderdeel van onze zintuigen zijn. Zintuigen die we allemaal hebben en dat we allemaal de gave hebben om hiernaar te luisteren. Dit proces begint bij het ontdekken en voelen wie we ten diepste zijn.

Mijn naam is Willy van Berkel. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter en twee stiefzonen. Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk, waarin ik mensen kan verbinden met hun diepste Zijn. Wat ik het allerleukste vind, is vertellen, een energetisch veld creëren, vooral praktische handvatten aangeven die je direct kunt toepassen, op alle gebieden van je leven. Uitleggen dat echt alles, maar dan ook echt alles, met elkaar verbonden is. Ik hou er ook van om werelden met elkaar te verbinden, technische, medische, energetische. Want uiteindelijk komen alle werelden voort uit onszelf, de Mens. En dat zijn wij.

Naast consulten, geef ik cursussen en lezingen om mensen te inspireren, inzichten te geven en handvatten mee te geven waardoor iedereen zelf in staat is om de verbinding met zichzelf, hun lichaam en anderen te maken. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het inzicht geven over de ontwikkeling van onze eigen Moeder Aarde, die onze bewustzijnsontwikkeling mogelijk maakt en vormgeeft. Want in deze tijd is het ook echt de bedoeling dat we komen tot een geïntegreerde spiritualiteit waarin het aardse en het hemelse samenkomen en elkaar aanvullen.

Omdat het werk zo ontzettend leuk en interessant is, volg ik regelmatig nieuwe opleidingen en cursussen om mijn ‘instrumentenkoffer’ uit te breiden. Daarnaast volg en geef ik regelmatig workshops op het gebied van de energetische bewustzijnsontwikkeling in deze bijzondere tijd.