Skip to main content

Heling, Transformatie & Creatie

Ik heb het allermooiste beroep dat er bestaat. Ik mag iedereen die dat wil, herinneren en laten voelen wie hij of zij ten diepste is. De mooiste momenten zijn die, wanneer ik zie dat iemand echt contact met zichzelf maakt: ineens rechterop gaat zitten en heldere ogen krijgt: letterlijk groter lijkt te groeien en gaat stralen van binnenuit.

Het is nu ook echt de tijd, dat we ons mogen realiseren dat we allemaal mensen zijn die onze eigen Hemel op Aarde kunnen realiseren. Niet door een ander, niet later, maar helemaal zelf, in het hier en nu. Met onze eigen unieke intuïtie, ons eigen helderweten en ons gevoel. Gewoon door datgene te doen waar we het allermeeste blij van worden.

Dit proces begint wanneer we onze eigen zintuigen weer gaan vertrouwen, die ons vertellen wat onze volgende stap gaat zijn. Zodat de heling kan beginnen en we in ons eigen tempo, met onze eigen Wijsheid en met onze eigen kennis en kunde transformeren naar wie we het allerliefste willen zijn: gewoon onszelf.

“Werelden met elkaar verbinden. En dan erachter komen dat alles, maar dan ook echt alles uit onszelf voortkomt. Zelfs in ons eigen lichaam te vinden is. Ik hou daarvan.”

Mijn naam is Willy van Berkel. Ik ben getrouwd met Ivo en heb een zoon en een dochter en twee stiefzonen. Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk, waarin ik mensen verbind met hun diepste Zijn. Wat ik echt het allerleukste vind is een energetisch veld creëren waarin jij voelt dat je je kunt verbinden met jouw eigenste Zelf. Ik geniet ervan om allerlei praktische handvatten aan te geven waaruit jij mag kiezen om direct toe te kunnen passen op allerlei gebieden van je leven. Uitleggen en laten voelen dat echt alles, maar dan ook echt alles, met elkaar verbonden is. Ik hou er ook van om werelden met elkaar te verbinden, technische, medische, energetische.
Want uiteindelijk komen alle werelden voort uit onszelf, de Mens. En dat zijn wij.

Naast consulten, geef ik cursussen, trainingen, inspiratie- en helingsbijeenkomsten om jou te inspireren, inzichten te geven en handvatten mee te geven waardoor je zelf in staat is om de verbinding met jezelf, jouw lichaam en anderen te maken. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het inzicht geven over de ontwikkeling van onze eigen Moeder Aarde, die onze bewustzijnsontwikkeling mogelijk maakt en vormgeeft. Want in deze tijd is het ook echt de bedoeling dat we komen tot een geïntegreerde spiritualiteit waarin het aardse en het hemelse samenkomen en elkaar aanvullen.

Mijn verhaal aan jou begint dat jij jouw eigen unieke stukje in de wereld mag neerzetten. Dat jij nodig bent om ons allemaal compleet te maken. Ik laat mijzelf dan ook heel erg inspireren door wat onze medemensen doen in onze wereld. Ik kan immers ook alleen maar mijn eigen verhaal vertellen. Daarnaast wordt ik geïnspireerd en begeleid door mijn eigen gidsen, opgestegen meesters, engelen, sterrenstelsels, natuurwezens en Moeder Aarde.

Omdat het werk zo ontzettend leuk en interessant is, volg ik regelmatig nieuwe opleidingen en cursussen om mijn ‘instrumentenkoffer’ uit te breiden. Recente bij- en nascholingen zijn bijvoorbeeld ‘Voeding en gezondheid’, ‘Relaties’, “Maatschappelijke thema’s’, ‘Kanker anders bekeken’, ‘Geboortepatronen/-massage’ en klankschalenhealing.  Daarnaast volg en geef ik regelmatig workshops en trainingen op het gebied van de energetische bewustzijnsontwikkeling in deze bijzondere tijd. Zie hiervoor de agenda.