Skip to main content

Meten is weten

Met numerologie kun je snel contact maken met wie jij ten diepste bent. Om inzicht te krijgen in wat jouw hartsverlangen is in dit leven, wat jij het allerleukste vindt om te doen en wat jij het allerbeste kunt. Zodat jij de keuzes kunt maken die voor jou het allerbest zijn.

Alles bestaat uit energie, uit trillingen. Niet alleen licht en geluid, maar ook emoties en gedachten. Ook letters en getallen trillen op hun eigen manier en hebben elk hun eigen betekenis. Pythagoras was de eerste geleerde, die deze betekenissen heeft opgeschreven. Het gaat om de getallen 1 tot en met 9 en de meestergetallen 11, 22, 33, 44, etc.

Met behulp van jouw naam en geboortedatum kun je de eigenschappen en talenten berekenen die jij in dit leven hebt uitgekozen om jouw leven te leiden. In jouw geboortedatum zit jouw uitdaging van jouw leven: datgene wat jouw allerhoogste doel is. In jouw geboortenaam zitten alle eigenschappen die jij hebt meegenomen om jouw uitdaging aan te kunnen gaan. Met behulp van numerologie weet je dus heel eenvoudig, wat bij jou past. En vooral ook wat niet bij jou past en wat je dus niet meer hoeft te doen.

In mijn behandelingen gebruik ik numerologie vaak om snel het contact te kunnen maken met wie jij ten diepste bent. Vaak krijg je dan al inzicht in waarom je bijvoorbeeld vastloopt in je werk, je bepaalde klachten hebt, of emoties, waarom je je snel zorgen maakt, of snel moe bent.