Skip to main content

Weer even helemaal bij en met jezelf.

In deze tijden is het belangrijk om vooral bij en met jezelf te zijn. Zodat je voelt wie jij bent, wat jij het allerbelangrijkste vindt en hoe jouw ideale wereld eruit ziet.

In totale verbinding met jezelf en daarmee in verbinding met de ander. In liefde met en bij jezelf en daarmee in liefde met en bij de ander.

Meditatie stelt je in staat om je lichaam en geest te ontspannen, je geest te verlossen van allerlei onnodige gedachten en je lichaam van blokkades. Zodat er weer ruimte ontstaat voor wie jij bent, wat belangrijk voor jou is, zodat je weer weet en voelt waar je blij van wordt en door geïnspireerd raakt. Zonder oordeel of blokkade. Zodat je energie weer gaat stromen.

De ervaring leert dat wanneer je vaker mediteert, je geest en lichaam steeds makkelijker ontspannen. Gewoon, omdat je energetische systeem weet wat er gaat komen.

De meditatieavonden die ik verzorg zijn er op gericht om jouw lichaam en geest te laten ontspannen. Door jouw energie uit te nodigen om contact te maken met wie jij ten diepste bent. Daarnaast werken we tijdens meditatieavonden met de universele energieën die op dat moment beschikbaar zijn. Op deze avonden ontvangt iedereen waar hij of zij op dat moment behoefte aan heeft.

Iedereen is tijdens deze avonden van harte welkom: wanneer je behoefte hebt om lekker ‘in de energie’ te zitten, stil te zijn, helemaal tot jezelf te komen, ben je van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Achteraf is er de mogelijkheid om met elkaar te praten, van gedachten te wisselen; samen vormen wij deze avonden.

Er zijn zowel online meditatieavonden, als meditatieavonden op mijn locatie aan de Spierkesweg in Sint-Oedenrode. Zie hiervoor de Agenda.

De meditatieavonden van april 2020 en mei 2020 zijn via de volgende linken te zien en te volgen. Meditatieavond april en mei.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de agenda voor de maandelijkse meditatieavonden, meld je dan aan via Contact.

Bekijk de agenda