Skip to main content

Verdieping en meer bewustzijn

Elk mens heeft de natuurlijke wens om in balans te zijn, om harmonie te ervaren. Met zichzelf en met zijn omgeving. Elk mens heeft daarnaast recht op zijn eigen levenspad: iedereen is dus zelf Meester over zijn of haar eigen leven. Dat wil ook zeggen, dat iedereen zichzelf wil en kan helen. We hebben allemaal ons eigen zelfhelend vermogen. Soms heb je hulp of ondersteuning nodig met behulp van therapie. En soms door praktische handvatten en instrumenten aangereikt te krijgen tijdens cursussen en soms door inspiratie op te doen bij lezingen.

Vanuit deze overtuiging zijn mijn Cursussen en Trainingen ontstaan: jij bezit zelf het Meesterschap over jouw leven.
De inhoud ervan is aan de ene kant gebaseerd op mijn ervaring, kennis en kunde die ik in de loop der jaren op heb gedaan. Aan de andere kant is de inhoud aangepast op de energetische bewustzijnsontwikkelingen waar wij als mensheid mee te maken hebben.

Tenslotte is elke cursus en training uniek, omdat ik me afstem op de behoefte van de deelnemers en op datgene wat op dat moment nodig is.

Trainingen en cursussen

2024: Een nieuwe focus op het EenheidsbewustZIJN

Jouw eigen plek rollen

Jouw eigen unieke plek en rollen in het geheel.

Ons lichaamsbewustzijn en het verwerken van oude angsten en trauma’s

Lees meer

2024: Ons nieuwe hartgedragen lichaam

Onze geboorte als kosmisch aardemens

Onze kosmische en aardse chakra’s.

Leven in het hart, in het NU

Lees meer

2024: De kennismaking met onze multi-dimensionaliteit

Helen met nieuwetijds energie

Herinner alle delen van wie jij bent

Nieuwetijdsheler: je hoeft er alleen maar te ZIJN

Lees meer

Cursus EnergiebewustZIJN

Jouw energie in balans

Hoe blijf je in balans, volledig in contact en met jezelf, met anderen. Privé en ook in je werk? En hoe kun je je intuïtieve verbinding ontdekken en ontwikkelen?

Tijdens de cursus Energie Zelf-BewustZijn, word je je bewust van je eigen energieveld (chakra’s, aura, meridianen) en dat van een ander, leer en ervaar je hoe het eruitziet, waar het uit bestaat, waar het allemaal mee verbonden is, onderzoek je je intuïtieve verbindingen met je Hogere Zelf, onze Bron, onze gidsen en helpers. En je gaat vooral voelen, ervaren en werken met je eigen energie.

Lees meer

Cursus EnergiebewustZIJN Verdieping

Neem de leiding over jouw bewustzijn

In deze tijd komt heel veel informatie naar boven toe. Over onszelf, wie we nu eigenlijk zijn, en de ontwikkeling van onze wereld. We leven daadwerkelijk in een hele bijzondere tijd, waarin we als mensheid en individu een enorme bewustzijnsontwikkeling mogen meemaken.

In deze verdiepingscursus gaan we de verbinding met onszelf en de ander verder onderzoeken en verdiepen. We integreren de 5e dimensie verder in jouw lichaam en leven, zodat je vanuit een hartgedragen bewustzijn kunt leven.

Lees meer

Cursus Numerologie

Zet jezelf in je eigen unieke kracht

Het doel van de cursus Numerologie is om jou te leren rekenen op basis van de grondprincipes en formules die horen bij de Numerologie. Met behulp van deze informatie ga je een beknopte Persoonsanalyse leren maken, waarbij we de vijf belangrijkste getallen die bij iemand horen, gaan leren berekenen.
En natuurlijk gaan we deze getallen in combinatie met elkaar leren interpreteren.

Lees meer

Cursus Werken met de pendel of
biotensor

Contact maken met je onderbewustzijn

De pendel, biotensor of wichelroede is een praktisch instrument waarmee je contact kunt maken met je onderbewustzijn. Dat kan soms heel fijn zijn, want jouw onderbewustzijn weet alles wat er is te weten over jezelf.

Lees meer

Verdieping numerologie voor NEI therapeuten

Klanken, energie en licht

Deze Verdiepingsdag staat in het teken van hoe je de betekenis van een naam kunt gebruiken in je therapie- of coaching sessie. In iemands naam zitten namelijk de eigenschappen en talenten die iemand heeft meegenomen in zijn of haar leven. Het is ook de bedoeling dat we deze eigenschappen gaan ‘leven’ en ‘manifesteren’. In deze bijzondere tijd kunnen we immers niet anders meer. Ook gaan we in op de verschillende soorten namen die iemand kan hebben.

Lees meer

Leer een basis NEI sessie

Maak het onbewuste bewust

Met NEI leer je uittesten wat de onderbewuste emotie is die ten grondslag ligt aan een fysieke klacht, gedrag of mentale klachten. Ter voorbereiding gaan we in op de energetische werkwijze van het lichaam en de organen. We gaan het hebben over hoe je lichamelijke klachten op een psychosomatische, energetische manier kunt bekijken.

Lees meer

Trainingsdag op maat

Energetisch maatwerk

Gewoon een dag voor jou en jouw groep. Om iets te ervaren, te leren of gewoon te ZIJN. Speciaal voor jullie samengesteld. Met een lunch, oefeningen, muziek en alles wat nodig is voor deze dag.

Lees meer