Skip to main content

Vergeving, dankbaarheid, hoop, vertrouwen (geluk), wijsheid, liefde en Eenheid

Leven in het paradijs op Aarde, als een God in Frankrijk of gewoon bij jouw thuis.

Of je nu gelooft in een bepaalde religie of niet, de ware essentie van het Leven op Aarde is dat je in overgave en vertrouwen hier mag zijn, jouw eigen unieke leven mag leiden, je je altijd geliefd en gewaardeerd mag voelen, dat je mag genieten van alles wat de aarde jou te bieden heeft en dat je voelt dat er altijd voor je gezorgd wordt. In jezelf, in Liefde en in Eenheid met alles dat er is.

In deze tijd mogen we weer gaan voelen en ervaren dat de Liefde er altijd is, dat wij Liefde ZIJN. Dit vergt overgave en vertrouwen in onszelf.

Eind 2016 ben ik samen met mijn meditatiegroep begonnen met het integreren van de energieën van Eenheid rondom en in de Aarde. Het ging hierbij om de energieën van Vergeving, Dankbaarheid, Hoop, Vertrouwen, Wijsheid, Liefde en Eenheid.

Op dat moment wist ik nog niet wat er in de periode 2020-2022 zou gaan gebeuren, maar achteraf hadden deze meditaties natuurlijk alles te maken met de omslag die we in de huidige tijd aan het maken zijn.

Zo vlak voor kerst, wil ik jullie heel graag uitnodigen om je met deze energieën te verbinden, in jezelf, in je eigen energieveld. Om je weer te her-inneren hoe deze energieën voelen, zodat je ze herkent wanneer ze er zijn. En vooral ook om alles los te laten wat je ervan weerhoudt om helemaal in Liefde en Eenheid te kunnen ZIJN. Kerst gaat over de terugkeer van het Licht, het weer ‘lengen van de dagen’. Laat deze kerst ook het her-inneren van je eigen Licht zijn.

We gaan het hebben over Vergeving en Dankbaarheid en hoe deze zorgen voor harmonie in en om jezelf heen. We gaan bespreken wat Hoop en Vertrouwen zijn, ervaren en vertellen wat ware Wijsheid is en hoe iedereen die heeft. En natuurlijk gaan we de liefdesenergie voelen en de energie van Eenheid.

In een veilige omgeving, door middel van meditatie, energiewerk, stilte en natuurlijk muziek en klanken gaan we de verschillende energieën binnenbrengen en verankeren.

Ik nodig jullie van harte uit voor een dag in de Eenheidsenergie.
Wanneer: woensdag 14 december 2022
Tijd:           van 10.00 tot 16.00 uur
Kosten:      € 88
Waar:         Spierkesweg 14a, Sint-Oedenrode
Minimaal 4 deelnemers, maximaal 8

Voor een vegetarische lunch wordt gezorgd.

Bekijk de agenda