Vergeving, dankbaarheid, hoop, vertrouwen, wijsheid, liefde en Eenheid

Leven in het paradijs op Aarde of als een God in Frankrijk (of ergens anders natuurlijk ;-)), waarbij we weten en voelen dat we altijd ondersteund worden, dat we geliefd zijn, dat we gewoon onszelf mogen zijn. Dat we alle overvloed mogen ervaren die er is op Aarde. Niet voor een selecte groep mensen, maar echt voor iedereen.

Of je nu gelooft in een bepaalde religie of niet, de ware essentie van het Leven op Aarde is dat je in overgave en vertrouwen hier mag zijn, jouw eigen unieke leven mag leiden, je altijd geliefd en gewaardeerd mag voelen, dat je mag genieten van alles wat de aarde jou te bieden heeft en dat je voelt dat er altijd voor je gezorgd wordt.

De oorsprong van alle dualiteit lijkt de strijd om Liefde te zijn: mag ik er wel zijn, ben ik wel de moeite waard, ben ik wel nodig, mag ik wel van mezelf houden, is er wel voldoende voor mij en houdt er wel iemand van mij.

In deze tijd zijn we aangekomen bij het moment dat we de strijd om Liefde helemaal mogen neerleggen, we hebben genoeg gestreden. Het is tijd dat we weer mogen gaan voelen en ervaren dat de Liefde er altijd is. Dat we ons altijd geliefd mogen voelen, we de moeite waard zijn, altijd. Omdat Liefde voor ons er gewoon altijd is. Dit vergt overgave en vertrouwen in jezelf.

Eind 2016 ben ik samen met mijn meditatiegroep begonnen met het integreren van de energieën van Eenheid rondom en in de Aarde. Op dat moment wist ik nog niet wat er de in deze periode zou gaan gebeuren, maar achteraf is dit geweest om het leven in Eenheid op aarde mogelijk te maken, NU. Het ging hierbij om de energieën van Vergeving, Dankbaarheid, Hoop, Vertrouwen, Wijsheid, Liefde en Eenheid.

In deze tijd wil ik jullie uitnodigen om deze energieën opnieuw binnen te brengen, in jezelf, in je eigen energieveld. Om je weer te her-inneren hoe deze energieën voelen, zodat je ze herkent wanneer ze er zijn.

We gaan het hebben over Vergeving en Dankbaarheid en hoe deze zorgen voor harmonie in en om jezelf heen. We gaan bespreken wat Hoop en Vertrouwen zijn, wat ze eigenlijk betekenen en wat voor effect ze hebben op harmonie. We gaan ervaren en vertellen wat ware Wijsheid is en hoe iedereen die heeft. En natuurlijk gaan we de liefdesenergie voelen en de energie van Eenheid.

In een veilige omgeving, door middel van meditatie, energiewerk, stilte en natuurlijk muziek en klanken gaan we de verschillende energieën binnenbrengen en verankeren.

Ik nodig jullie heel graag uit voor deze Eenheidsdag, op:
Wanneer: vrijdag 8 april
Tijd:           van 10.00 tot 16.0 uur
Kosten:      € 77
Waar:         Spierkesweg 14a, Sint-Oedenrode

Voor een vegetarische lunch wordt gezorgd.

Bekijk de agenda