Skip to main content

Thuis bij jezelf, je eigen licht, kleuren en liefde

De Regenboogbrug kennen we vaak al wel, met name van het oversteken van het pad van de Aarde naar de Hemel, wanneer we overleden zijn. De Regenboogbrug wordt vaak gebruikt in relatie tot overleden dieren: dat we ze weer terug gaan zien wanneer we zelf de Regenboogbrug overgaan.

Wij zijn onze eigen Regenboogbrug
De Regenboogbrug staat ook nog voor iets anders: ons eigen energieveld dat loopt om ons heen, van de Hemel tot in de Aarde. Onze eigen ‘pilaar van licht’ dus. Meestal zien we deze als één grote pilaar van wit licht. De kleur wit is natuurlijk de verzameling van alle kleuren van de regenboog. Het mooie is, dat wanneer we zover zijn met ons bewustzijn, dat we ook de afzonderlijke kleuren van onze eigen regenboog gaan herkennen. Het zal niet verbazen dat deze afzonderlijke kleuren ook corresponderen met onze eigen chakra’s en energiepunten. Hoe bewuster je bent, hoe meer chakra’s er werkzaam zijn en hoe meer kleuren je zal herkennen.

Wij kunnen verlicht worden in dit leven
Wij ZIJN dus onze eigen Regenboogbrug. We wisten al dat we niet meer persé hoefden te overlijden om verlicht te kunnen worden, om te kunnen ascenderen. We weten dat het nu gewoon in het fysieke leven kan. Ieder van ons is momenteel bezig om verlicht te worden, of we ons daar nu van bewust zijn of niet. We helen momenteel zoveel oude trauma’s en emoties zodat we op een gegeven moment in staat zullen zijn om bij welke gebeurtenis dan ook, helemaal in rust bij onszelf te kunnen blijven, als de geweldige compassievolle persoon die we zijn. Dan zijn we verlicht en belichamen we onze eigen regenboogbrug. En helpen we anderen met ons eigen licht en kleuren, om hen thuis te laten komen bij zichzelf, bij hun eigen liefde. We hoeven dan alleen maar onszelf te ZIJN, in liefde, licht en respect.

Initiatie kosmisch meesterschap
Op 7 maart maandag werd ik mij ineens gewaar van mijn eigen Regenboogbrug. Mijn gidsen zeiden: ‘Wacht even, er komt zometeen een regenboog aan’ en plotseling voelde ik allerlei stralen kleuren door mij heen stromen, de aarde in. Ze zeiden ook: ‘dit is een initiatie tot kosmisch meesterschap’. Ik voel dat ik deze ervaring door mag geven. Ik nodig jou dus van harte uit om op 7 verschillende dagen, de 7 hoofdkleuren van jouw eigen Regenboogbrug te gaan ervaren. Om aan het einde van deze 7 dagen de initiatie te ontvangen van kosmisch meesterschap.

Uitnodiging
Elke kleur van onze pilaar van licht is met name werkzaam op een bepaalde dag. We gaan gebruik maken van deze specifieke dagen. Wanneer je je daar gewaar van bent, zal deze kleur en de energieën die erbij horen je helpen om je die dag in balans te houden en zul je veel meer harmonie en evenwicht gaan ervaren. Zodat je makkelijker bij je eigen wijsheid kunt en je steeds meer weet en voelt wie je zelf gewoon BENT. Jezelf verdiepen in deze stralen van licht helpt je in je bewustzijnsontwikkeling.

Ik nodig jou van harte uit om samen met mij deze stralen van licht te gaan ontdekken en steeds meer eigen te maken, zodat je ze gemakkelijk kunt integreren in je eigen leven.

Elke dag zal in het teken staan van een bepaalde kleur straal. Door middel van het werken met de kleuren, de bijbehorende kleur edelstenen en klanken (-schalen), zul je de helende energieën gaan ervaren van de straal van die specifieke dag. Ik heb zelf al gemerkt, die is direct aanwezig en gaat direct aan de slag. En natuurlijk is er ruim de tijd voor het delen met elkaar en voor ontspanning en stilte. We gaan gewoon werken en ervaren wat er die dag nodig is en mag gebeuren.

We gaan het hebben over de opgestegen meesters en engelen die werken met de kleurstralen, we gaan met ze kennismaken, zodat jij je meer en meer gaat herinneren dat ook jij deel uitmaakt van het (nog…) ongeziene deel van ons universum.

Dus heb jij zin om:

  • Je steeds bewuster, heler en harmonieuzer te voelen in deze wereld zoals die nu is
  • Je steeds meer Mens te voelen, terwijl je je herinnert en voelt dat jij ook een goddelijk aardewezen bent, helemaal in het hier en nu en helemaal aanwezig op aarde
  • Met gelijkgestemden samen te zijn en je te verbinden in kleur, klank en stilte
  • Oude blokkades, emoties en trauma los te laten in een veilige omgeving
  • Te bouwen aan je eigen leven in een veranderende wereld: jouw eigen Hemel op Aarde

Dan ben je van harte welkom, op:
Wanneer: dinsdag 19 april (op woensdag 11 mei verkennen we de groene straal van genezing en manifestatie)
Tijden:      10.00 tot 16.00 uur
Waar:        Spierkesweg 14a, Sint-Oedenrode
Kosten:     €77
Opgeven via: info@willyvanberkel.nl

Bekijk de agenda