Skip to main content

Naar een geïntegreerd spiritueel LEVEN.

We zijn ons steeds meer bewust van de energieën die onze energetische ontwikkeling ondersteunen en uiteindelijk ons lichaam vormgeven. Elke dag komen er nieuwe energieën en informatie beschikbaar waar we gewoon gebruik van kunnen maken.

Onze spirituele energetische ontwikkeling lijkt tot op heden iets te zijn, wat we er nu nog vooral ‘bij’ doen. We voelen vaak wel dat het heel erg fijn is, om met hogere energieën bezig te zijn, of dat we de saamhorigheid fijn vinden die we ervaren met elkaar. Om daarna weer over te gaan tot de ‘orde van de dag’.

De Nieuwe Tijd (die er eigenlijk al steeds vaker is) vereist van ons, dat we onze spiritueel energetisch Menszijn gewoon mogen gaan be-leven. Dat de nieuwe ‘orde van de dag’ een geïntegreerde spiritualiteit heeft. Zodat we altijd die fijne hoge energie kunnen voelen en de fijne saamhorigheid met elkaar.

Dit betekent vaak nogal wat voor onze dagelijkse gang van zaken. In ieder geval het laten gaan in liefde, licht en eerbied van al datgeen dat niet meer bij ons past en vooral alles behouden waar we echt van houden. Daarnaast hoort hier een lichtere, zachtere manier van leven bij, waarbij we voldoende tijd hebben voor onszelf, voor ontspanning, voor te kunnen voelen wat onze nieuwe stap gaat zijn.

Gelukkig hoeven we niet alles tegelijk te veranderen, dat zou ook niet lukken. Ieder van ons mag, ieder in zijn of haar eigen tijd en tempo, díe stappen maken die voor diegene helemaal perfect zijn.

De energetische verwendagen zijn bedoeld om helemaal jezelf te mogen ZIJN, op jouw eigen unieke manier. Het doel is om wie jij bent nog verder te integreren in jezelf. En om tegelijkertijd met elkaar van gedachten te wisselen, inspiratie op te doen.
Op deze dagen zullen we ongetwijfeld meditaties en visualisaties doen of luisteren naar muziek of klankschalen. Deze dagen staan niet vast, we laten ons inspireren tot dat wat nodig is, op dat moment, voor diegenen die er dan zijn. Ik zet mijn eigen healing en readinginstrumenten in, in wat past op dat moment. En uiteraard nodigen we de nieuwe energieën van die periode uit om zich via ons te verankeren in onszelf en in onze aarde.

Ik nodig jullie van harte uit voor een energetische verwendag. Wil je een dag inplannen voor jouw groep, neem dan even contact op.

Wanneer: 11 oktober en/of 30 november 2023
Tijd:           van 10.00 tot 16.00 uur
Kosten:      € 90 per dag (incl. vegetarische lunch, koffie/thee)
Waar:         Spierkesweg 14a, Sint-Oedenrode
Minimaal  4 deelnemers, maximaal 6

Bekijk de agenda