Skip to main content

Kennismaken met jouw andere aspekten

Multidimensionaliteit betekent zoveel dat wij op Aarde leven als Mens en dat wij tegelijkertijd aspekten hebben in andere dimensies, die ook bij ons horen. Sommige aspekten bevinden zich op of in de aarde en sommige op andere planeten.

Er zijn mensen die zich deze delen herinneren, of herinneringen hebben aan andere levens in een andere levensvorm dan die we nu hebben. Zij kunnen zich soms niet thuis voelen op aarde en voelen een verlangen naar een ‘ander thuis’. Het komt ook voor dat je een bepaald verlangen hebt om ergens in de aarde te gaan of naar de sterren en begrijp je dat niet.

In mijn energetische ontdekkingstocht kom ik af en toe in aanraking met mijn andere aspekten. Ook tijdens consulten dienen ze zich soms aan bij cliënten, waar na de (hernieuwde) kennismaking en integratie van bijvoorbeeld een elfenenergie of aarde-energie een grotere harmonie ontstaat en cliënten zich letterlijk een completer mens voelen.

19 september:

  1. Wil ik graag met jou delen wat ik weet van deze materie en heel graag hoor ik ook jouw kennis en kunde over dit onderwerp. Of misschien wel jouw ervaringen 😉
  2. Samen gaan we door middel van visualisaties en meditatie kennismaken met de aspekten die graag gezien en gevoeld willen worden. Het kan voorkomen dat sommige delen heling nodig hebben en daar kunnen we dan naar kijken wat er mag gebeuren.
  3. Uiteraard is er voldoende ruimte om samen te delen over onze ervaringen en hoe we dat praktisch kunnen inpassen in ons eigen leven.

Wees dus welkom!

Datum:         19 september 2023
Tijd:               9.30 tot ca. 14.00 uur
Locatie:         Spierkesweg 14a, Sint-Oedenrode
Investering:  € 65 (neem je eigen lunch mee)

Bekijk de agenda