Skip to main content

Terwijl we gewoon in ons eigen lichaam zijn

Lord Sananda & Draken Kosmische Moeder:

“We zijn ons bewustzijn aan het vergroten, terwijl we ‘gewoon’ in het lichaam zijn. Terwijl we ‘gewoon’ hier op aarde leven en ons leven proberen te leven. In liefde, harmonie en balans.

Terwijl we in het lichaam zijn: en daar ligt de grote uitdaging. Zeker voor degenen die zich bewust zijn van de uitbreiding van ons bewustzijn. of van de energieën die hierbij horen. Pluto en Waterman zijn vooral luchttekens: tekens van het hoofd, de lucht. Terwijl onze uitbreiding van bewustzijn vooral over het hart gaat, de liefde. En dan met name over de aardse liefde. de zachte liefde het gewoon zijn in eenvoud, in liefde en in zachtheid.

Dat kan super verwarrend zijn. ervoor zorgen dat je een soort splitsing tussen jezelf. Over wie je dacht wie je ooit was. Alsof nu in deze tijd, jouw zachte zelf tevoorschijn komt op aarde en de vervuilde oude (bedachte) versie van jezelf wegtrekt. Alsof de lucht opklaart, zo kun je het je voorstellen. Ik zie ons dan als een soort prehistorische Mens die ook aan het begin staat te ontdekken hoe de aarde werkt. Terwijl wij al een tijdje rondlopen op aarde en we natuurlijk al wat ervaringen en beschavingen hebben gehad op aarde of elders. Laat alles maar los wat gehoord heeft bij jouw ervaringen op aarde, wat niet gelukt is, wat je uit de zachtheid heeft gehaald en uit de liefde. Zodat je weer durft te voelen dat er een nieuw tijdperk ontstaat. lat ook al je dromen los of gedachten, aan hoe deze nieuwe wereld eruit zou zien. of hoe je hoopte dat deze eruit zou zien. Wees gewoon jezelf, in jezelf, in je eigen energielichaam. In jouw eigen merkaba. Laat alles los wat bij deze vorige ervaringen hoort.

Dit is je nieuwe merkaba. je nieuwe ZIJN. het is vandaag 22-3-2024, aardse tijd. Er gaat nog veel meer aardse tijd komen en tegelijkertijd is dit maar een kort moment in creatie in de schepping. laat ook alle ideeën, overtuigingen los die horen bij het woordje ‘creatie’ en ‘schepping’. Want de creatie en schepping, dat ben jijzelf! Jij ben de creatie, jij bent de schepping. Op jouw eigen plek op deze aarde. Je hoeft helemaal niks.”