Skip to main content

Verdieping en meer bewustzijn in je energetische therapie

Energie is een bijzonder iets. In de eerste plaats omdat echt alles uit Energie bestaat. Niet alleen licht en geluid, maar ook emoties, gedachten, eigenschappen en zelfs vaste materie. Deze trillingen, deze frequenties kunnen we zelfs meten.

Daarnaast is Energie intelligent, het staat als het ware op zichzelf. Energie weet ook altijd zelf precies hoe en waar het hoort te stromen. En hoe het moet stromen om weer in balans te komen. Omdat het leven van nature in balans is en het leven altijd naar balans zoekt.

Energie is ook bijzonder, omdat het elke dag verandert, energie is altijd in beweging. En dat moet ook. Energie lijkt wat dat betreft nog het meest op water, en water moet ook altijd stromen. Want wanneer water een tijdje stilstaat, gaat het rotten en stinken.

Wat de ene dag dus ook ‘waar’ is, kan de andere dag anders zijn. Gewoon, omdat energie stroomt en beweegt, naar de meest optimale stroming toe, van dat moment. En om dat mogelijk te maken, ontwikkelen wij mee. Wij zijn namelijk ook energie.

Energetische cursussen en trainingen veranderen daarom om de zoveel tijd van inhoud, gewoon, omdat de energie in de wereld verandert is. Dit heeft ook gevolgen voor ons als mens zijnde, voor onze bewustzijnsontwikkeling, onze groei. En ook onze mogelijkheden van healing en helen. Wat de ene dag nog werkte, werkt de volgende dag ineens niet meer.

Begin 2020 werd ik ineens in de Eenheidsenergie gezet. En mocht ik in een paar weken ontdekken hoe het is om in de Eenheidsenergie te leven. In eerste instantie was dat heel erg eng, want niemand kon mij vertellen wat er aan de hand was en hoe ik me weer fijn kon voelen. Eén van de grootste eyeopeners was, dat wanneer je niet gewend bent aan pure liefdesenergie, je deze ook niet herkent, en voelt deze liefde helemaal niet liefdevol. Integendeel zelfs.

Deze periode heeft me heel veel geleerd en inzichten gegeven van wat ons als mensheid te wachten staat in onze groei naar Eenheidsbewustzijn toe, zowel geestelijk als qua lichaamsontwikkelingen. Corona heeft ons op het pad gezet naar Eenheid in onszelf en met elkaar; en nu mogen we het zelf gaan doen. Uiteindelijk zijn we allemaal op weg naar huis, naar de Eenheid. En dat doen we via ons hartgedragen bewustzijn.

Onder begeleiding van mijn eigen healing gidsen, verschillende therapeutische technieken en mijn invoelend energetisch vermogen, ontstond als vanzelf een verdiepende training die ons in deze tijd kan ondersteunen. Tijdens de 3 verdiepende modules ontvang je achtergrondinformatie over de ontwikkeling die we als mensheid aan het doormaken zijn, hoe onze energetische lichamen aan het ontwikkelen zijn, nieuwe technieken en modules die de nieuwe energieën ondersteunen (en die kunnen dus veranderen :-)) en natuurlijk inzichten die jou helpen als therapeut of hulpverlener de energetische groei te maken naar ons Eenheidsbewustzijn via ons hartgedragen bewustzijn.

Deze modules zijn geschikt voor elke therapeut die energetisch werkt, op wat voor manier dan ook. Ze zijn erkend door het GRO.

Je bent van harte welkom!

3 Inspirerende modules

Een nieuwe focus op bewustzijn

Jouw plek in het Eenheidsbewustzijn

Jouw eigen unieke plek en rollen in het geheel.

Ons lichaamsbewustzijn en het verwerken van oude angsten en trauma’s

Lees meer

Ons nieuwe energetische lichaam

Onze geboorte als kosmisch aardemens

Onze kosmische en aardse chakra’s.

Leven in het hart, in het NU

Lees meer

Onze multi-dimensionaliteit

Helen met nieuwetijds energie

Herinner alle delen van wie jij bent

Nieuwetijdsheler: je hoeft er alleen maar te ZIJN

Lees meer