Skip to main content

Het allerhoogste doel van jou hier op Aarde is jezelf te ZIJN. Eigenlijk heb je het allerbelangrijkste al achter de rug wanneer je geboren bent. Dan is namelijk jouw energie geboren in een aardse manifestatie, namelijk JOUW lichaam. Dan ben je er al dus gewoon.

Gewoonweg te ZIJN, klinkt heel simpel. Maar zo voelt het vaak niet. Want hoe ben je dan gewoon? En hoef je daar dan niks voor te doen? Het antwoord is heel simpel: nee, eigenlijk niet. Want wanneer jij simpelweg jezelf bent, vloeit wat je moet doen gewoon voort uit wie jij bent.

Voor jezelf is dat vaak een hele lastige, want hoe ben je dan ‘jij’? Het grappige is, is dat een ander vaak wél ziet of voelt wie jij bent. Een leraar, een wetenschapper, een vernieuwer of een verzorger. Gewoon, door wat je uitstraalt, hoe je eruit ziet. Of door wat je zegt of doet.
Dat heb je zelf vaak helemaal niet in de gaten, want voor jou is dat heel normaal. Een ander ziet jou dus wel. Blijkbaar ben je al helemaal wie je bent en hoef je daar dus helemaal niks voor te doen. Want wie je bent, vloeit gewoon voort uit jou. Zonder er bij na te hoeven denken.

Weet dat dit echt zo is. Wanneer je geboren bent, ben je al helemaal jij. Het is ook helemaal de bedoeling dat jij, ‘jij’ bent. En dat je de dingen doet die bij jou horen. Omdat je leven dan moeiteloos gaat, je flow ervaart en harmonie. En dat je vooral plezier beleeft aan de dingen die je doet. Want: wie jij bent, dat kun je ook het allerbeste en vind je het allerleukste om te doen.

En vertrouw er ook op, dat je in de maatschappij zult passen. Want wanneer je een leraar moet zijn in dit leven, zullen er ook leerlingen voor jou zijn. Of wanneer je musicus moet zijn, zullen er ook luisteraars zijn voor jou. Samen vormen we een in de wereld één mooi, compleet geheel.
Het universum zorgt hierbij voor ons. Wanneer je de dingen doet die bij jou passen, krijg je daar ook de (energetische) beloning voor die daarbij hoort.

Numerologie is één van de methoden om te weten te komen wie je bent. Je berekent kort samengevat de uitdaging die je in dit leven bent aangegaan, de eigenschappen die je hiervoor hebt meegenomen en de trillingen die in je levensloop een rol spelen.
Wanneer je net begint met numerologie, zul je merken dat het vooral een heel eenvoudige methode is, om erachter te komen wat je mag doen, welke keuzes je mag maken. In het werk en ook privé. Zodat je bij jezelf kunt blijven.
Het is natuurlijk uiteindelijk de bedoeling dat je ook gaat voelen, dat je deze eigenschappen ook gewoon bent. En dat dat ook de bedoeling is. Waardoor je steeds meer jezelf kunt zijn.

Jouw getallen, jouw trillingen zijn te vinden in je geboortedatum en in je (geboorte-)namen. Voor de analyse worden jouw getallen teruggebracht tot de getallen 1 tot en met 9 en 11, 22, 33 en 44. Waarbij elk getal zijn eigen betekenis heeft.

  1. initiatief, nieuwe start, inventief
  2. samenwerking, harmonie
  3. gevoel, creativiteit, communiceren
  4. werk, duidelijkheid, structuur
  5. vrijheid, afwisseling
  6. verantwoordelijkheid, dienstbaarheid
  7. innerlijke wijsheid, bezinning
  8. organiseren, zakelijk succes
  9. menselijk begrip, educatie

11, 22, 33 en 44 gaan over geestelijk bewustzijn, spirituele begaafdheden.