Skip to main content

Onze ziel wordt herboren door ons hartgedragen bewustzijn

juni 2022
In 2020 werd me door mijn gidsen verteld dat onze ziel herboren zou worden door ons hartgedragen bewustzijn. In dat jaar had ik nog niet echt in de gaten hoe dat dan precies zou gaan of wanneer.

Op dit moment is ons hartgedragen bewustzijn aan het reizen door onze chakra’s en zuivert deze. Een paar weken geleden werd mij tijdens de meditatie getoond dat in elk van onze chakra’s een stukje hartchakra zit en dat dit geactiveerd mocht worden. In mei zag ik mijn eigen hartchakra naar beneden reizen, via mijn 3e chakra, naar mijn 1e chakra. En nu, is mijn hartchakra op weg naar boven: via mijn keelchakra naar het 6e chakra toe.

Ik verwacht dat doordat ons 6e chakra steeds meer gezuiverd zal gaan worden, we ook steeds meer moois om ons heen gaan zien. Dat we niet anders meer kunnen dan via ons 3e oog de liefde om ons heen gaan zien, in alles wat er is. Alles is immers liefde, is ontstaan door liefde.

En dat is goed nieuws, want dan mag alles er ook gewoon zijn, zit er geen emotie meer op en ebt de gespannenheid in de wereld langzaam weg. Alles in zijn eigen tijd en tempo.