Skip to main content

Jouw hart wil alleen maar ZIJN en vandaaruit doen

Mei 2022.
Wist je dat jouw hart jouw tijdsbeleving bepaalt? Dat verklaart direct waarom je geen besef van tijd hebt wanneer je iets heel erg leuks doet. En waarom iets echt ontzettend lang duurt wanneer je iets doet wat je niet leuk vindt. Net of je hart je wil vertellen dat je dit echt niet meer moet doen, zo heel erg zonde van de tijd :-).
Ons hart wil ook alleen maar ZIJN, bestaat ook eigenlijk alleen maar in het NU. Het is ons hoofd die vooral dingen wil doen.

We zitten inmiddels in de periode die verschillende namen heeft gekregen in verschillende culturen, zoals het #Aquariustijdperk#hetGoudenTijdperk#TheNewAge, of het #tijdperkvandeVijfdeZon of Zesde Zon. En ook die van het hartgedragen bewustzijn. We gaan ernaartoe dat we alleen nog maar
met ons bewustzijn in ons eigen hart kunnen blijven, in het NU zijn en met liefde en compassie kijken naar wat er om ons heen gebeurt, zonder ons ermee te verbinden. Zodat we onze eigen unieke weg kunnen volgen.

Wanneer je dus het idee hebt dat de tijd met je wegloopt en er geen ruimte meer is voor jou, kun je jezelf gronden, jezelf helemaal opvullen met jouw eigen levensadem en affirmeren “ik koppel mijn eigen hart aan mijn eigen tijd”.
En dan voelen wat natuurlijkerwijze volgt uit jouw ZIJN.