Skip to main content

We zijn aan het uitlijnen in alle richtingen van tijd en ruimte

Zomer 2022.
Wij zijn een deel van de flow of life, de oneindige rivier van de liefde, die onze aardse levens kenmerkt. De rivier stroomt oneindig, ze begint in de Bron en keert weer terug naar de Bron. Elke keer weer. Wij stromen mee, in liefde en in vertrouwen. Samen vormen wij deze rivier.

Een lange tijd heeft deze rivier last gehad van turbulentie, van rotsen en stenen die de rivier aan het beïnvloedden waren. Dit waren de instituten van macht, kracht, geld en status. Degenen die bewust dan wel onbewust ervoor zorgden dat wij bij de liefde voor onszelf en voor de ander, wegbleven.

In de afgelopen jaren, is het bewustzijn van de mensheid zo hoog geworden, dat we het doorzien wanneer we niet in liefde leven. En we willen in liefde leven. De rivier van liefde heeft inmiddels al zo’n stabiele stroming aangenomen, dat wij als mensheid alleen nog maar mee kunnen stromen. We worden op dit moment meegenomen op de golven van liefde die we de afgelopen jaren zelf hebben gecreëerd. In vertrouwen, wetende dat deze tijd nu zou komen.

Alle turbulentie die we op dit moment nog ervaren om ons heen, zijn de rotsen, de stenen, de begroeiing die her en der nog in de rivier liggen. Maar de stroming van liefde is al zo sterk dat deze rotsen en stenen de stroom van de rivier niet meer kunnen beïnvloeden. Het is nog maar een kwestie van tijd, dat de turbulentie helemaal verdwenen is.

De stroming van liefde en vertrouwen is al een tijdje voelbaar, maar soms nog lastig te zien in ons dagelijks leven. Vooral omdat de rotsen en stenen die al zo lang de loop van de rivier hebben weten te beïnvloeden, zich niet zomaar gewonnen geven. Ook al weten ze dat hun tijd inmiddels voorbij is.

In 2024 zullen we ook in onze overheden, onze religies, wetenschap en onze cultuur deze rivier van liefde terug gaan zien.