Vloeiend, speels en zacht

Drakenenergie is een continue, vloeiende beweging

Heel veel mensen voelen zich aangetrokken tot Draken, of drakenenergie. En dat is helemaal terecht, want drakenenergie is zacht, lief en ontzettend helend. Drakenenergie zal je nooit dwingen tot een bepaalde keuze, maar je heel zacht leiden naar dat wat precies bij jou past.

Tegelijkertijd hebben Draken een andere, hele belangrijke taak hier op aarde: ze bereiden onze Wereld namelijk voor op dat wat gaat komen. Zij zijn namelijk degenen die de nieuwe weg voorbereiden die wij als Mensheid mogen gaan lopen. Zij  maken de nieuwe, energetische kaders. Zodat wij, als Mensen zijnde, die kaders kunnen gaan inkleuren zoals wij denken dat dat goed is en op de manier die bij ons past.

Momenteel zitten wij als Mensheid in een hele belangrijke fase: we zijn met een enorme opschoonactie bezig. Van alles waar we vanaf willen, al onze angsten en overtuigingen: alle blokkades die ons ervan weerhouden om onze liefdevolle Zelf te kunnen zijn. Alles wat ons niet meer dient, wat niet meer goed is voor ons eigen hoogste goed of het allerhoogste goed van ons allemaal. Dat merk je ongetwijfeld in jezelf en dat zie je ook om je heen gebeuren in ons collectief. Alles wat niet meer resoneert met onze nieuwe gewenste Wereld, komt omhoog in het licht. Het lijkt soms dat er steeds nieuwe angsten of drama’s bijkomen; maar dit zijn de zaken die verborgen zijn geweest. Wanneer alles in het licht is gekomen om geheeld te worden, zal er geen angst meer zijn.

Dit proces wordt liefdevol begeleidt door de Draken en hun drakenenergie. De voorbereidingen, de opschoningen en het liefdevol creëren van nieuwe energetische kaders. En dit is nogal wat, want we hebben als Mensheid een hele lange tijd geleefd in een wereld die gemanipuleerd is door geld, status en macht. Factoren die voor heel veel angsten hebben gezorgd.

Vertrouwen
Het vergt nogal wat vertrouwen om alles wat we kenden los te laten en te vertrouwen op dat wat gaat komen: een wereld gebaseerd op liefde. Het vergt nogal wat om alle kaders die we zo zorgvuldig hebben opgebouwd los te laten en om  te vertrouwen dat wat er gaat gebeuren helemaal goed is en van liefde is. Dat hebben we namelijk lang niet gedaan. En toch zijn we precies dat aan het doen: loslaten in vertrouwen.

Tegelijkertijd zijn we aan het ontdekken wie we daadwerkelijk zijn, wat onze échte geschiedenis is en hoe machtig en krachtig we zijn om onze eigen succes en overvloed te kunnen creëren. Niet meer op basis van angst of tekort, maar op basis van Liefde en vertrouwen. Omdat we diep van binnen voelen dat deze nieuwe liefdevolle wereld onze eigenlijke wereld is.

Drakenenergie
Drakenenergie helpt en ondersteunt ons hierbij. Drakenenergie is dus geen vaste, statische energie, maar is een vloeiende, soepele energie. Zeker in deze enerverende tijd, waarin heel veel chaos is, vloeit de drakenenergie continu soepel en zacht, maar daadkrachtig om de angsten om te zetten in vertrouwen, licht en liefde.

Wanneer jij een drakenhoeder bent, voel je waarschijnlijk ook die vloeiende, soepele beweging van energie. Dat kan soms verwarrend zijn, omdat we als mens vaak op zoek zijn naar stabiliteit, vaste grond onder onze voeten. In deze tijd, in 2020 en nog een paar jaar hierna, zullen we onze vastigheid mogen gaan vinden in de soepele, maar zeer daadkrachtige energie van vertrouwen, liefde en licht. Waarin we iedereen zijn eigen pad gunnen om te komen tot zijn eigen liefdevolle staat van Zijn.