Skip to main content

Helende dagen

2-2-2024: Een nieuwe thema van 2024: Christus aanwezigheid op aarde
Elk jaar zijn er vernieuwingen in de energie. In februari 2022 werd de aarde bijvoorbeeld overspoeld door (kosmische) Moeder energie. In februari 2023 kwam daar de Christusenergie en de energie van Compassie bij. Elk jaar krijgen we precies die energie erbij die we nodig hebben.
Op 1 februari maak ik heel graag met jullie hiermee contact. Ik weet nog niet wat de nieuwe thema’s gaan zijn, maar ik vermoed dat het de Christus Energie gaat zijn. Christusenergie waarin het mannelijke en vrouwelijke helemaal in balans is.

2024 is voorspeld als het jaar waarin we een nieuwe (wereld-)leiding krijgen. Zoals het er nu naar uitziet, gaat er in ieder geval vernieuwing komen, ook op het niveau van regeringen.

Power of One: Om 2024 goed te kunnen ontvangen en te kunnen ervaren hebben we rust en harmonie nodig. In de eerste plaats in onszelf. Velen van jullie heb ik laten zien wat het effect is wanneer er al Eén iemand op zijn of haar eigen plek blijft staan. Eén iemand heeft ’the Power of One’: de kracht om de hele wereld te veranderen. Niet om iedereen in jouw evenbeeld te laten zijn, maar om de rest van de wereld te inspireren om zijn of haar liefdevolle zelf te laten zijn.

Hopelijk is 2024 het jaar van Eén volk en van alle volkeren tegelijk. Eenheid door diversiteit en diversiteit door Eenheid.

Wanneer je voelt dat je hierbij aanwezig wilt zijn, ben je van harte welkom. Om de nieuwe energieën in jezelf te verankeren en daarmee in de wereld.

Bekijk de agenda