Skip to main content

Inspiratie opdoen om je eigen keuzes te kunnen maken.

Veel van ons willen meer weten over zichzelf, hun kinderen of anderen. Wie we nu eigenlijk zijn, of wat ons doel is in ons leven. Wat voor werk of studie bij ons past. Waarom we reageren zoals we doen, waarom onze relatie tussen onze partner, onze kinderen of anderen soms niet zo lekker loopt. En ook waarom ons leven zo verloopt en waarom bepaalde dingen gebeuren. Met numerologie heb je een instrument in handen om hier inzicht in te krijgen.

Ieder mens heeft bij zijn geboorte zijn blauwdruk meegekregen, waar zijn persoonlijke eigenschappen op te vinden zijn. Deze eigenschappen zijn een vast gegeven. Ze geven aan waarom het ene je zo gemakkelijk afgaat en waarom het andere zo moeilijk te leren of te veranderen is. Ze verklaren ook waarom je een bepaald gedrag vertoont of emoties ervaart, zoals blijdschap en vrijheid, maar ook onzekerheid en onrust. En vooral: waar je energie van krijgt.

Numerologie: de taal der getallen
Wil je weten welke getallen bij jou  horen, welke eigenschappen op jouw blauwdruk te vinden zijn en wat jouw allergrootste doel is van jouw leven? Waar jij energie van krijgt en wat je het allerbeste kunt? Hoe jij je leven in lijn met het universum kunt laten verlopen? Op welke manier je deze informatie kunt gebruiken bij de opvoeding van jouw kinderen en bij hooggevoeligheid? Kom dan luisteren en rekenen aan de hand van jouw geboortedatum en naam en leer welke inzichten jouw getallen herbergen. En vooral om te ontdekken dat iedereen precies goed is zoals hij of zij is.

Je krijgt natuurlijk alle materiaal mee naar huis om daar verder te rekenen met numerologie.

Bekijk de agenda