Jij bent degene op wie je hebt gewacht

2021 is net zoals 2020 een energetisch interessant, maar ook weer een bewogen jaar. We worden voortgestuwd en begeleid door steeds weer nieuwe energie instromen, waarvan we de gevolgen dagelijks ondervinden in onszelf, in onze medemens en in het collectief.

Wanneer je weet waar deze energie instromen over gaan, voor jezelf en voor het collectief, is het makkelijker om bij jezelf te blijven en alles wat bij de ander hoort, bij de ander te laten. Zodat je meer in RUST kunt blijven en je je vooral kunt focussen op wat voor jou belangrijk is.

Heb jij behoefte om af en toe met gelijkgestemden samen te zijn?
Om het samen te hebben over de dingen die echt belangrijk voor jou zijn, namelijk JIJzelf en hoe je vooral helemaal jezelf kunt zijn?
Om inzichten te krijgen over de tijd waarin we NU leven en wat dit betekent voor jou persoonlijk?
Om handvatten aangereikt te krijgen die je makkelijk praktisch kunt toepassen in je eigen leven?
Om samen energetische oefeningen en aan meditatie te doen, om ons ook zo te verbinden met elkaar?
Om aan het einde van de avond weer naar huis te gaan met nieuwe inzichten, over jezelf, over onze wereld, en over de tijd waarin we nu leven?
Om je aan het einde van de avond je weer helemaal JIJ te voelen, helemaal energetisch vol van jezelf, en tegelijkertijd heel erg verbonden met anderen?

Een energetische avond voor jij en ik
In 2021 organiseer ik een aantal avonden, waarin we het vooral gaan hebben over de energetische ontwikkeling in onze wereld die onze bewustzijnsgroei stimuleren, de energieën die gedurende de periode van die avond aanwezig zijn, zodat je die kunt herkennen in de wereld en in jezelf. En natuurlijk hoe je daar mee om kunt gaan.

De inhoud van deze avonden staat niet vast, maar is afhankelijk van de tijd waarin we dan leven, de deelnemers en hun vragen.

Wanneer jullie helemaal JEZELF meenemen, met al je energieën en vragen,  neem ik mijn kennis en kunde mee over de kosmische, solaire en planetaire ontwikkeling van onszelf en onze Aarde.

Met behulp van reading, numerologie en astrologie maken we dan de vertaling voor ieder persoonlijk, want onze aardse ontwikkeling is voor iedereen anders. Op persoonlijk gebied, werk, relaties, emoties, gezondheid en vriendschappen.

Het doel van deze avonden is vooral om samen te zijn, een energetisch rustpunt te creëren en ons bewustzijn te vergroten. Een heel belangrijk bijeffect mag zijn dat jullie de energetische rustpunten in je omgeving zullen zijn. Niet vanuit het weten, maar vanuit jullie ZIJN.

En natuurlijk zijn humor, plezier, veiligheid en respect tijdens deze avond heel erg belangrijk.

Op 21 april 2021 nodig ik jullie van harte uit om ons op deze manier te verbinden met elkaar. Afhankelijk van eea houden we de bijeenkomst ‘live’, bij elkaar of online

Bekijk de agenda