Skip to main content

Hoe blijf je in balans, in contact met jezelf en met anderen?

Hoe blijf je in balans, volledig in contact met jezelf en met anderen. Privé en ook in je werk? En hoe kun je je intuïtieve verbinding ontdekken en ontwikkelen?

Tijdens de cursus Energie Zelf-BewustZijn, word je je bewust van je eigen energieveld (chakra’s, aura, meridianen) en die van de ander. Leer en ervaar je hoe het eruitziet, waar het uit bestaat, waar ons energetisch systeem allemaal mee verbonden is. Onderzoek je je intuïtieve verbindingen met je Hogere Zelf, onze Bron, onze gidsen en helpers. En je gaat vooral voelen, ervaren en werken met je eigen energie. Zodat jij meester bent over je eigen energie.

De thema’s van de vier avonden zijn:

  1. Onze bewustzijnsontwikkeling bezien vanuit onze gezamenlijke geschiedenis en toekomst
  2. Jouw Essentie: jij mag zijn wie jij bent
  3. Jouw plek: jij hebt recht op jouw eigen plek
  4. Jouw intentie: jouw belangrijkste instrument in jouw leven

Door onze eigen energie te harmoniseren met ons lichaam en daarmee met ons hele energiesysteem; komen ons lichaam, onze geest en onze ziel met elkaar in overeenstemming. Zo is het makkelijker om toegang te krijgen tot ons eigen gevoel, ons weten en kunnen, ons potentieel en onze vroegere ervaringen. Wij kunnen een situatie dan helderder en duidelijker zien. Het nieuwe wordt makkelijker opgenomen. Wij worden ons makkelijker bewust van onze eigen blokkades of storingen en de verbinding met de intuïtie wordt versterkt. Wanneer we in harmonie zijn, voelen we ook de vreugde, inspiratie en het optimisme om datgene te doen wat bij ons past.

Naast de zaken die ik jullie in ieder geval wil meegeven over je aura, chakra’s, energieveld, de Bron, Moeder Aarde, meditatie, zullen de avonden worden aangevuld met alles wat zich tijdens ons samenzijn gaat aandienen. De aangeboden informatie en oefeningen zijn praktisch, zodat je ze makkelijk in je eigen praktische leven kunt integreren.

In de avonden is een duidelijke opbouw opgenomen in de aangeboden informatie, meditaties en oefeningen. Daarnaast is er veel ruimte voor jouw eigen vragen, ervaringen en bewustwording.

Bekijk de agenda