Skip to main content

Een nieuwe focus op jouw eigen plek in het geheel

Welkom!

In deze bijscholing nodig ik jou uit om samen met mij en andere therapeuten, de 5e dimensie een plek te geven in de ons bekende werkwijzen van het systemische opstellen. We zitten momenteel in een overgangsfase, waarin we ons 3D bewustzijn aan het vergroten zijn naar de 5e dimensie. Deze vergroting houdt met name een verschuiving in binnen ons systemische denken.
Naast de praktische tools, gaan we de 5e dimensie invoelen, her-inneren, volgens onze eigen bezieling en ons eigen hartgedragen bewustzijn. 

We zijn namelijk massaal afscheid aan het nemen van onze oude wereld. Om plaats te maken voor de nieuwe wereld, die wij nu al, individueel aan het scheppen zijn. Door te leven vanuit ons hartgedragen bewustzijn, onze uniekheid, onze unieke Meesterkracht. Zodat we straks rust en harmonie kunnen ervaren in ons collectief. Niet alleen voor een select groepje mensen, maar voor echt iedereen. 

Overgangsklachten. De overgang van ons ‘oude’ 3e dimensionale bewustzijn, naar ons 5e dimensionale bewustzijn, heeft gevolgen voor wie we zijn, hoe we ons voelen en hoe we ons verhouden tot anderen. Ook in onze ondersteuning en begeleiding van onze cliënten.

Om jou extra handvatten te geven in deze overgangstijd, heb ik een tiental systemische modules ontwikkeld, die jou en je cliënten ondersteunen in deze overgangsperiode. 

Doel van de bijscholing. Om de aspecten die horen bij de 5e dimensie en haar hartgedragen bewustzijn, te integreren in jouw eigen, unieke, specifieke manier van kijken en werken als systemisch therapeut. Om daarvanuit anderen liefdevol te ondersteunen in en naar deze nieuwe tijd. En natuurlijk de klachten te herkennen en te behandelen die horen bij de overgangstijd van de 3e naar de 5e dimensie, zoals ongehechtheid, instabiliteit, misselijkheid, spierpijnen. En natuurlijk allerlei angsten, benauwdheden.

Snellere technieken. Een bewustzijnsvergroting houdt ook in dat we op een andere manier onze cliënten kunnen gaan begeleiden, afhankelijk natuurlijk van wie jij bent en wat jouw intentie is. Met nieuwe thema’s en met andere, snellere, technieken. Want de dimensies zijn zich steeds meer aan het integreren, wat inhoudt dat we steeds makkelijker gebruik kunnen maken van hogere frequenties in onze sessies.

We gaan in op:

 • Het leven in de 5e dimensie, wat het nu echt is, hoe het voelt en wat het betekent voor ons als individu en als collectief. Welke thema’s een rol spelen in de 5e dimensie, uitgesplitst via de 5-elementenleer en welke thema’s helemaal geen rol meer spelen.
 • Welke klachten horen bij deze overgangstijd en de bewustzijnsstaat die daarbij hoort.
 • Het bespreken van de gevolgen voor onze therapievormen aan de hand van de 5 elementenleer.
 • Het bespreken van de gevolgen van onze kijk op het systemisch werk van onze therapie.
 • Het berekenen van jouw uitdaging en die van je cliënten aan de hand van Numerologie en hoe je Numerologie kunt inzetten in je therapievorm.
 • Wat be-zieling en be-lichaming én genieten in de huidige tijd inhoudt.
 • Het bereiken van Meesterschap en optimale Verbinding met jezelf en de ander.

Je ontvangt:

 • Een inspirerende dag met collega’s, werken in de (nieuwe) hartgedragen energie en intentie, en het verleggen van je focus naar je eigen hartgedragen bewustzijn.
 • 10 Nieuwe systemische modules, waarbij ik je leer om je eigen modules te creëren binnen jouw eigen therapievormen.
 • Numerologie berekeningen om snel informatie over jouw cliënt te kunnen berekenen.
 • Werkboek met achtergrondinformatie over de 5e dimensie en de besproken informatie.
 • Energetische instrumenten en oefeningen die aansluiten op jouw manier van werken en die je direct praktisch in kunt zetten.
 • Vegetarische soep, koffie/thee en lekkers. Je overige lunch mag je zelf meenemen.

Data: 8 of 12 oktober, 12 of 19 november 2021
Tijden: 9.30 uur tot 16.30 uur
Locatie: Spierkesweg 14a, Sint-Oedenrode
Kosten: € 198 (geen btw berekend)
Opgeveninfo@willyvanberkel.

*Wanneer je de cursus Numerologie en/of Verdieping EnergieBewustZijn hebt gevolgd, is de prijs € 165 

Bekijk de agenda