Skip to main content

Een (her-)ontdekkingsreis

Af en toe krijg ik beelden door van onze Aarde en een aantal andere Aardes. Tot een aantal jaar geleden wist ik niet van het bestaan hiervan. Bij deze beelden kan ik voelen dat wanneer wij aan het helen zijn op onze Aarde, wij indirect ook de andere Aardes helen.

Wat ik begrijp uit informatie van anderen, is dat onze Aarde de 3e Aarde is. En aangezien er overal kopieën van zijn, net zoals fractals (systemen of vormen die zich in oneindigheid herhalen), zullen er in totaal 7 zijn; net als onze hoofdchakra’s. En wanneer dit zo is, vermoed ik dat wij op onze Aarde vooral de dualiteit aan het uitwerken zijn, wat hoort bij ons 3e chakra. De andere Aardes werken dan hoogstwaarschijnlijk de thema’s van de andere chakra’s uit.

Normaalgesproken ga ik alleen op onderzoek uit, ik hou ervan om te ontdekken en te voelen hoe alles in elkaar steekt. Maar aangezien we allemaal, stuk voor stuk, delen herinneren van onze gezamenlijke geschiedenis, lijkt het me ook heel erg leuk om dit samen met jou te doen. Om gezamenlijk met behulp van visualisatie en meditatie contact te maken met dit aarde-netwerk. Om te voelen en te ontdekken wat er gebeurt. Zodat we daarna onze informatie en beelden kunnen delen.

Wanneer dit met jou resoneert, geef je dan op voor een ontdekkingsreis op maandag 23 januari 2023. We gaan deze dag contact maken met onze aarde en de universa die alles met elkaar verbinden. Ik ben benieuwd!

Datum:  maandag 8 maart 2023
Tijd:        10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Spierkesweg 14a, Sint-Oedenrode
Kosten:  € 111,00 (inclusief lunch en materialen)

Bekijk de agenda