Skip to main content

Wij zijn allemaal uniek

Willy van Berkel organiseert al verscheidene jaren themaworkshops en trainingen rondom het Eenheidsbewustzijn. Het bewustzijn waarbij ieder van ons op zijn of haar eigen unieke plek staat, doet wat hij of zij het allerbeste kan en het allerleukste vindt om te doen.
Zodat de energie kan stromen, optimale flow en energie ontstaat en resultaten en doelen als vanzelf gehaald worden.

Als ervaren systemisch opsteller merk ik dat het veld waarin we als mensheid bewegen aan het veranderen. Dit heeft gevolgen voor wie wij als mens zijn, ook in onze organisaties.
Heel in het kort bewegen we ons naar nieuwe organisatiestructuren toe, die gebaseerd zijn op het Eenheidsbewustzijn. De bedrijven van de toekomst zijn degenen die o.a.:

  • ruimte bieden aan de uniekheid van iedere medewerker en die hier ook de noodzaak van inzien;
  • bewuste leiders hebben waarin de dienstbaarheid aan het individu en het totaal geïntegreerd zijn.

Uiteraard kunnen we niet in één keer omschakelen naar een ander bewustzijn of organisatie, maar gaan we stap voor stap.

Met verschillende workshops die gaan over Eenheid in bewustzijn stellen we jouw organisatie of groep in de 5e dimensie op, waarbij we inzicht krijgen in vraagstukken die nu spelen, die kunnen gaan over o.a.:
– een gebrek aan samenwerking;
– onduidelijke onrust in jouw organisatie;
– gebrek aan energie;
– het niet halen van doelen, etc.

Deze workshop is een mooie opstart of doorstart, om kennis te maken met onze eigen unieke plek in de wereld en daarmee in de groep en/of een bedrijf. De opstellingen leveren inspirerende inzichten op voor alle deelnemers en ook voor de groep als totaal.

Wil jij ervaren hoe dit voelt? Dit complete plaatje van Eenheid, terwijl je gewoon helemaal jezelf bent? Wil jij ontdekken hoe het is om gewoon op je eigen plek te kunnen blijven staan, wat voor werk je ook doet, bij welke familie of organisatie je ook hoort? En wil je ontdekken en leren hoe je dit gevoel en jouw eigen wijsheid mee kunt nemen in je privé- of werkende leven?  Kom dan meedoen. Je bent van harte uitgenodigd.

Voor groepen van verschillende groottes.
Neem contact met mij op, voor een passend plan van aanpak en offerte.

Neem contact op