Skip to main content

Consulten en behandelingen

Afhankelijk van jouw vraag, combineer ik met Integrale Coaching verschillende therapievormen. Hiermee gaan we samen onderzoeken waar jouw klachten vandaan komen. We hoeven jouw klachten of problemen niet uitgebreid te bespreken en te doorgronden, omdat we ons direct richten op wat jij het allerliefste wilt. Mijn aanpak kenmerkt zich door een holistische en vooral praktische benadering. Veiligheid en speelsheid staan centraal.

De verschillende therapievormen die samenkomen in mijn Integrale Coaching, zijn NEI-therapie, Familieopstellingen, Energetische behandelingen, Numerologie en NLP.

Therapieën

Integrale coaching

Jouw lichaam en geest zijn één

Integrale coaching heeft als uitgangspunt dat jouw emoties en gedachten invloed hebben op jouw lichaam en andersom. En dat je beïnvloedt wordt door je omgeving, zoals je opvoeding, je werk, je privé, de gebeurtenissen die je hebt meegemaakt en de verwachtingen, vooroordelen en conditioneringen die je hebt meegekregen.

Lees meer

NEI

Het onbewuste, bewust maken

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is een zachte en snelle therapievorm die ik in mijn praktijk inzet om emotionele, gedragsmatige en fysieke problemen te behandelen. Ook behandel ik hiermee adhd, dyslexie, allergieën, voedselintoleranties en verslavingen. NEI is ook heel erg geschikt om ondersteuning te bieden tijdens langdurige en chronische ziekteprocessen.

Lees meer

Opstellingen

Jij mag zijn wie jij bent

Opstellingen met representanten of één op één met voorwerpen, geven direct inzicht in onderstromen en dynamieken die spelen in een familie of organisatie. Duidelijk wordt hoe conflicten, fysieke en/of emotionele klachten hebben kunnen ontstaan. Door middel van interventies kun je de disbalans oplossen zodat de energie weer kan stromen en de klachten verminderen of verdwijnen.

Lees meer

Numerologie

Meten is weten

Met numerologie bereken je op eenvoudige wijze wat jouw hartsverlangen is in dit leven, wat jij het allerleukste vindt om te doen en wat jij het allerbeste kunt. Zodat jij de keuzes kunt maken die voor jou het allerbest zijn.

Lees meer

Energetische behandelingen

Je lichaam is je pendel

Jouw lichaam is intelligent en heeft zelfhelend vermogen. Jouw lichaam wil ook gezond en in balans zijn. Tijdens een energetische behandeling wordt jouw lichaam en energetisch systeem gebalanceerd, schoongemaakt, hersteld en aangevuld, het lichaam krijgt weer ruimte om optimaal te kunnen functioneren. Lichamelijke klachten verdwijnen en er ontstaat weer emotionele rust.

Lees meer

NLP

Verander je leven

Neuro Linguïstisch Programmeren is een efficiënte therapievorm die direct inzicht geeft volgens welke patronen en filters je de wereld waarneemt, hoe je denkt en hoe je er vervolgens op reageert. Door middel van bewustwording en oefeningen ben je in staat om je patronen aan te passen waardoor klachten en ongewenst gedrag verdwijnt.

Lees meer