Skip to main content

Leven en liefhebben in de 5e dimensie

De Meditatieavonden en -dagen zijn ontstaan om iedereen die dat wil te ondersteunen in deze tijd van Transformatie naar Leven en lief te hebben vanuit Liefde, Licht en Compassie.
Daarnaast zijn de Meditatie events momenten om gezamenlijk in de energie te bouwen aan onze nieuwe wereld. Geleid door de energieën die er op dat moment zijn en onze eigen Ziel en Hogere Zelf.
In alle gevallen zijn deze Meditatie events een fijne mogelijkheid om gewoon samen te ZIJN, onze aura en chakra’s te zuiveren van blokkades, emoties en in balans te komen.

Afscheid van het oude en bouwen aan het nieuwe
We leven in bijzondere tijden; we zijn namelijk een nieuwe maatschappij aan het creëren: om te kunnen leven vanuit Liefde, Licht, Compassie. In onze eigen Hemel op Aarde, vanuit wie wij ten diepste zijn. De tijden waarin we nu leven, daar hebben we met z’n allen al heel lang naartoe gewerkt.
Tegelijkertijd zijn we onze ‘oude maatschappij’ aan het opruimen: alles wat niet hoort bij het leven in Liefde.

Aan de oppervlakte lijken chaos, onzekerheid en allerlei angsten de boventoon te voeren. Wanneer we beter kijken, zien we dat we individueel en collectief al onze oude angsten aan het helen zijn. Angsten voor ziekte, voor dood, voor transformatie, voor manipulatie en controle. Eigenlijk alle angsten die ervoor zorgen dat niet bij onszelf kunnen blijven en niet in Liefde gewoon kunnen ZIJN. We zijn echt hartstikke goed bezig met z’n allen.

Wat je ook al kunt zien en ervaren in de wereld, is dat we onze oude wereld al hebben losgelaten en dat iedereen eigenlijk al aan het leven is in zijn eigen perceptie van zijn werkelijkheid. Namelijk de wijze waarop hij of zij zijn eigen leven wil zien.

Uiteindelijk gaat echt iedereen leven vanuit zijn eigen hartgedragen bewustzijn. In Liefde, in vertrouwen en in overgave. En wanneer dat zal zijn, is de keus van elk individu. We kunnen elkaar wel ondersteunen, maar de keuze en de stap naar Liefde, zal iedereen zelf mogen maken.

Leven in Liefde: leven in het NU en gewoon ZIJN
In januari 2020 werd ik zomaar ineens in de energie van de 5e dimensie gezet, de pure liefdesenergie van het hart. Een gebeurtenis die mij eerst nogal wat angst bracht, omdat ik echt alleen nog maar IK kon ZIJN wanneer ik helemaal in Liefde was. Helemaal kwetsbaar, zonder allerlei controles, overlevingsmechanismes en verdediging strategieën.
Die gebeurtenis heeft ervoor gezorgd dat ik in heel korte tijd mocht leren hoe het is om alleen maar te ZIJN in liefde, licht en compassie. Toen ik het eindelijk onder de knie kreeg en vooral kon genieten van de liefdesenergie, ging de energie weg. En dacht ik: wat wil ik deze manier van leven graag behouden. En het belangrijkste hiervan was: het gevoel van bescheidenheid, van gewoon te ZIJN als mezelf, tussen anderen en me dan gewoon veilig, geliefd en in harmonie te voelen.

Nu zijn we bezig om deze liefdevolle maatschappij te bouwen. Iets wat al lang voorspeld was, waar we zo hard voor gewerkt hebben, ieder op zijn eigen manier, is nu aan het gebeuren: we mogen leven in Liefde, vanuit Liefde, vanuit wie we gewoon ZIJN. Op basis van Vrijheid, Gelijkwaardigheid en Vreugde.

Het creëren van onze eigen Hemel op Aarde
De Meditatie events zijn er voor om jou en mij te ondersteunen in ons proces naar Leven in Liefde, in onze eigen Hemel op Aarde. Elke keer dat wij ons verbinden in de energie, ruimen we blokkades en angsten op, creëren we (nieuwe) liefdevolle verbindingen in onszelf en in onze wereld. En maken we het het collectief makkelijker om ook te kiezen voor Liefde.

Wij bepalen zelf hoe onze Hemel op Aarde eruit ziet en wanneer deze er zal zijn: bij elke stap die we nemen en elke keuze die we maken.

Doe je mee?
Je bent van harte welkom! Wanneer jij je geroepen voelt om hieraan deel te nemen, zorg ik voor de veilige en liefdevolle omgeving, helende channelingen met (jouw) gidsen, lichtmeesters en engelen, helende oefeningen, individuele begeleiding, informatie en stilte.

Elke Meditatieavond of -dag zal zijn eigen thema hebben, die aansluit op de energieën die er op dat moment zijn en de volgende stap die we mogen maken als mensheid zijnde. Elk event heeft ook zijn eigen opbouw. Tijdens deze energetische momenten gebruik ik naast de channelingen en energetische oefeningen ook mijn andere therapievormen.

Ik nodig jou van harte uit om samen met mij onze nieuwe liefdevolle wereld waarin iedereen er mag zijn, te creëren.

Meditatie event

Meditatieavond

Even helemaal bij en met jezelf

Meditatie stelt je in staat om je lichaam en geest te ontspannen, je geest te verlossen van allerlei onnodige gedachten en je lichaam van blokkades. Zodat er weer ruimte ontstaat voor wie jij bent, wat belangrijk voor jou is, zodat je weer weet en voelt waar je blij van wordt en door geïnspireerd raakt. Zonder oordeel of blokkade. Zodat je energie weer gaat stromen.

Lees meer

Een Meditatiedag

Samen verbinden in de energie

Een Meditatiedag stelt je in staat om je een dag lang onder te dompelen in de energie met anderen. Waarbij iedereen welkom, ieder helemaal als zichzelf. Een dag om helemaal in verbinding te komen met jezelf, de energieën die er die dag of periode zijn, en mee te bouwen aan jouw en onze nieuwe wereld van Liefde, licht en compassie.

Lees meer

Meditatie event op locatie

Afgestemd energetisch maatwerk

Natuurlijk is het mogelijk om een Meditatie event te organiseren op jouw eigen locatie voor jou of jullie bedrijf of organisatie. Als onderdeel van jouw of jullie ontwikkeling, opleiding of training.

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Lees meer