Jij bent degene op wie je hebt gewacht

We zijn als mensheid echt een nieuwe fase ingegaan in ons bestaan. Door verschillende groepen wordt deze nieuwe fase, of deze nieuwe tijd, het Aquariustijdperk genoemd. De Maya’s noemen deze nieuwe tijd de Bovenwereld. Deze ontwikkelingen zijn ingebed in galactische, kosmische, solaire en planetaire cycli, die afgelopen december 2020 samen zijn gekomen. We zijn echt een nieuwe tijd ingegaan.

Meesterschap & Verbinding
De twee thema’s die ontzettend belangrijk zijn in deze nieuwe fase van onze mensheid, zijn het leven vanuit jouw eigen unieke Meesterschap & Verbinding. Tijdens de Inspiratieavond gaan we in op deze thema’s. Wat betekent Meesterschap voor jou en hoe ga je de allerdiepste Verbinding met jezelf aan en met anderen? Privé en ook in je werk.

We zijn echt een nieuwe tijd ingegaan
Waarin we op een nieuwe manier mogen gaan leren leven. Echt met nieuwe technieken, met nieuwe wetenschap, met andere inzichten, want het oude werkt niet meer. Technieken om te leven, lief te hebben, jezelf te zijn, je helemaal te verbinden met je diepste kern en van daarin jezelf te ZIJN en je werk te doen.

Liefde is hier al een tijdje en wil gezien en geleefd worden
Tegelijkertijd zijn deze ‘nieuwe’ technieken helemaal niet nieuw, want ze worden al eonen lang onderwezen en doorgegeven op Aarde. Het zijn namelijk de ‘nieuwe’ handvatten die horen bij het leven vanuit onze oneindige en onvoorwaardelijke Liefde, die we allemaal ZIJN, diep van binnen. We mogen nu helemaal gaan leven in Liefde, met onszelf, met elkaar, met onze Aarde en met onze Kosmos.
Het grote verschil met een jaar geleden, is dat we nu niet anders meer kunnen dan de nieuwe technieken te gebruiken. Want zoals gezegd, de oude wetenschap, de oude technieken, werken gewoon niet meer.

Wat betekent Meesterschap & Verbinding voor jou
Een Inspiratiebijeenkomst is altijd een bijeenkomst met gelijkgestemden, waarin we kennis delen, energetische oefeningen doen, je met persoonlijke handvatten naar huis gaat en waarin je geïnspireerd wordt om zelf te ontdekken wat deze ontwikkelingen voor JOU betekenen.

Verbinden van verschillende werelden
Mijn plezier tijdens deze avonden is om verschillende werelden met elkaar te verbinden, die soms heel ver uit elkaar lijken te liggen, maar dat uiteindelijk niet doen. En in deze tijd komen we daar steeds meer achter.
Alle werelden waar we geneigd van zijn om in aparte hokjes te plaatsen, zoals die van de techniek, de wetenschap, de dimensies, die van de (energetische) geneeskunde, de energetische ontwikkeling van de Aarde, NLP, NEI, het systemische opstellen. Terwijl deze werelden uiteindelijk allemaal op hetzelfde neerkomen: ze resoneren allemaal mee met wie wij zijn, als Mens.

Bekijk de agenda