Skip to main content

Helende dagen

Ik nodig jullie van harte uit voor een dag met meditaties met helende energieën en tegelijkertijd energie-updates.

Sinds eind 2016 verzorg ik maandelijks meditaties. We werken hierbij altijd aan heling, voor onszelf, voor de samenleving en voor de aarde. Ons doel is om helemaal vanuit onszelf onze eigen wereld te creëren, ons eigen paradijs op aarde.

In een veilige omgeving  gaan we door middel van meditatie samenwerken met de energieën van die specifieke dag. Daarnaast gebruiken we natuurlijk ook mooie muziek, stilte en de natuur om ons heen.

Ik nodig jullie van harte uit voor de volgende Meditatiedag.

29-11-2023: Ons nieuwe energetische lichaam 
29 November is een zogenaamde portaaldag: 29-11-2023 (11-11-2023). In de maand november hebben we er 2: 11-11-2023 en 29-11-2023. De numerologische trilling van deze dag is uiteindelijk ook weer een 11: een getal van de balans van geest en lichaam én van goddelijke inspiratie. Ik nodig jullie van harte uit voor een Meditatiedag, met als thema: Balans van geest en een gegrond lichaam.

Inspiratie: Vanaf 1 oktober 2023 voelen we de nieuwe energieën van 2024 al een beetje. Uit ervaring begrijp ik dat ons energetische lichaam zich vanaf die datum gaat voorbereiden om de energieën van het nieuwe jaar 2024 te verankeren en te kunnen dragen. Ons energetisch lichaam, onze aura en chakra’s veranderen met ons mee om steeds meer de kosmische aardemens te kunnen ZIJN.

Balans van geest bij een vergroting van ons bewustzijn: In de meditaties merk ik dat we nieuwe informatie doorkrijgen die ons bewustzijn vergroot. We gaan ons steeds meer herinneren wie we nog meer zijn. Ten allen tijde zijn we een Mens, goed gegrond in de 3e dimensie. Tegelijkertijd hebben wij andere multidimensionale aspecten, die óók onderdeel van ons als Mens zijn. Al deze aspecten nemen allerlei gaven en talenten met zich mee, die we ons stap voor stap weer gaan herinneren. In andere levens hebben we vaker met onze intuïtie gewerkt, met elementalen, met de natuur, hadden we helende handen of helderziendheid. Nu is de tijd dat we al deze talenten in dit leven weer gaan integreren. Daarnaast maken we steeds meer kennis met andere zonnestelsels en andere zonnestelselbewoners.

Balans in ons lichaam: Om dit nieuwe bewustzijn een stevige basis te geven, is een goed gegrond lichaam noodzakelijk. Om je takken ver in de lucht te steken, heb je immers stevige wortels nodig. In deze periode (oktober/november/december) zijn vele getallen 1 te vinden (in de getallen van de maand 10/11/12). Dit is niet voor niets, want een ‘1’ staat voor nieuw begin en vernieuwing. Een prima tijd om onze basis te verstevigen, bv via ons eigen basischakra. De thema’s die hierbij horen zijn gegrond, geaard zijn en je veilig voelen.

Op deze Meditatiedag gaan we aan de slag met:

  1. Goddelijke inspiratie: het verwelkomen en integreren van nieuwe informatie over ons energetische lichaam tijdens meditaties. Daarnaast maken we contact met onze eigen gnosis, onze eigen wijsheid, om individuele en groepsinformatie te ontvangen.
  2. Lichamelijke oefeningen: om helemaal gegrond en geaard in ons eigen lichaam te ZIJN en ons van daaruit te ontspannen. We gaan onszelf ’tot op het bot’ voelen en van daaruit ontspannen in rust en harmonie. Onze botten resoneren mee met ons eerste chakra en de kern van Moeder Aarde en naast de stevigheid in ons lichaam, geven ze ons ook de veiligheid om hier gewoon op Aarde te kunnen zijn.  Tegelijkertijd zorgt de ontspanning er ook voor dat ons zenuwstelsel en onze spieren zich kunnen ontspannen, onze weerstand omhoog gaat en we makkelijker het fysieke kunnen manifesteren. Hoe meer we namelijk in contact zijn met de basis in onze eigen fysiekheid, hoe makkelijker we invloed kunnen uitoefenen op onze fysieke omgeving. De lichamelijke oefeningen zijn gebaseerd tai chi, op het werk van Liz Koch die de psoas onderzoekt en op het werk van Jaap van der Wal, embryoloog die onze embryonale ontwikkeling onderzoekt en aantoont hoe deze ontwikkeling eigenlijk nooit stopt.

Het is voorspeld dat volgend jaar een succesjaar is: we gaan ook op overheidsniveau en maatschappijniveau zien dat we ons liefdeshuiswerk van de afgelopen jaren goed hebben gedaan. Tegelijkertijd zullen we hier ongetwijfeld in uitgedaagd worden en wanneer we in liefde en harmonie kunnen blijven staan als wie we daadwerkelijk ZIJN, maken we het onszelf alleen maar makkelijker. Je bent van harte welkom!

Hopelijk is 2024 het jaar van Eén volk en van alle volkeren tegelijk. Eenheid door diversiteit en diversiteit door Eenheid.

Wanneer je voelt dat je hierbij aanwezig wilt zijn, ben je van harte welkom. Om de nieuwe energieën in jezelf te verankeren en daarmee in de wereld.

Bekijk de agenda