Wat mag jij verwachten in 2021 op de levensgebieden van relaties, werk, vriendschappen, gezondheid?

Wat brengen de energieën van 2021 jou persoonlijk (én onze maatschappij)?
Op basis van numerologie heb je een instrument in handen om uit te rekenen met welke energieën we in 2021 te maken gaan krijgen, individueel en collectief.

Deze energieën zullen van invloed zijn op onze levensgebieden, zoals werk, relaties, emoties, gezondheid, vriendschappen, et cetera.

Persoonlijke en collectieve jaarenergieën en onze eigen ontwikkeling
Uiteraard zijn wij als mens degenen die onze eigen werkelijkheid creëren. Maar we resoneren als individu en maatschappij ook mee met de energieën die op bepaalde perioden op aarde aanwezig zijn. Die energieën zijn hier niet voor niks. Ze zijn er speciaal voor ons, zodat we uit kunnen groeien tot degene die we het allerliefst zijn: namelijk de allerbeste versie van onszelf. Ook al lijkt dat soms niet zo te zijn: elke energiestroom zorgt voor een vergroting van je bewustzijn en helpt je verder in je ontwikkeling. Ook collectief.

Ik nodig jullie van harte uit om te berekenen en te ontdekken welke energieën in 2021 bij jou persoonlijk zullen horen. Zodat je alvast voorbereid bent op waar de focus bij jou zal komen te liggen; zoals vernieuwing, vrijheid, creativiteit of juist rust en opruimen.

Daarnaast gaan we in op de collectieve trilling van 2021: waar we als maatschappij mee te maken gaan krijgen. En wat dat inhoudt in relatie tot ons leven hier op aarde en voor jou als individu.

Uiteraard staan we stil bij wat het jaar 2020 voor ons als maatschappij heeft betekent én voor jou persoonlijk, op basis van de getallen van numerologie.

Doel van de avond
Het doel van onze ontdekkingstocht is om extra handvatten aan te reiken om vooral bij jezelf te kunnen blijven en daardoor minder last te hebben van wat anderen aan het uitwerken zijn in hun leven.

Een avond waarin we samen gaan rekenen en ontdekken. Waarin inzichten en bewustzijnsgroei centraal staan. Naast plezier, veiligheid en respect.

Ik ontmoet jullie graag op deze Inspiratieavond.

Datum: n.t.b.
Tijd: n.t.b.
Kosten: n.v.t.
Locatie: n.t.b.
Opgeven bij: info@willyvanberkel.nl

Bekijk de agenda