Onze nieuwe wereld komt door ons heen

Heb jij de behoefte om af en toe met gelijkgestemden samen te zijn?
Gewoon om even jezelf te kunnen zijn, ongeacht waar je mee bezig bent, waar je vandaan komt of waar je heen gaat? Om je alleen maar te hoeven verbinden in de energie, waar je in stilte kunt zijn en ook samen kunt lachen en kunt delen?
Om het samen te hebben over de dingen die echt belangrijk voor jou zijn, namelijk JIJzelf en hoe je vooral helemaal jezelf kunt zijn?

Heb je ook de behoefte om inzichten te krijgen over de tijd waarin we NU leven en wat dit betekent voor jou persoonlijk?
Om handvatten aangereikt te krijgen die je makkelijk praktisch kunt toepassen in je eigen leven?
Om samen energetische oefeningen en aan meditatie te doen, om ons ook zo te verbinden met elkaar?
Om aan het einde van de avond weer naar huis te gaan met nieuwe inzichten, over jezelf, over onze wereld, en over de tijd waarin we nu leven?
Om je aan het einde van de avond je weer helemaal JIJ te voelen, helemaal energetisch vol van jezelf, en tegelijkertijd heel erg verbonden met anderen?

Een speciale Hartenherinnering op 19, 26 november en 3 december ONLINE
Speciaal voor deze tijd, gaan we extra in op het helen, activeren en integreren van jouw hart als energetische midden van wie jij bent. Zodat je vanuit jouw eigen Hart de wereld kunt ervaren, zien en voelen, en je ook in gezelschap van anderen of waar je dan ook bent, in rust en harmonie kunt zijn.
Vanaf 19.00 uur ontmoeten we elkaar online, via Zoom en gaan we samen in de energie ons hart helen en herinneren aan haar eigenlijke unieke functie: het liefdevolle en oordeel loze middelpunt van wie wij zijn.

Een energetische verwenavond 14 en 21 december 2021
Op dinsdag 14 en 21 december nodig ik jou van harte uit om gewoon samen te zijn, in stilte, in vreugde, in de energie, gewoon samen met elkaar en tegelijkertijd helemaal voor jou. 21 December is ook de winterequinox, de dag waarop de herfst overgaat in de winter. De periode waarin we weer helemaal naar binnen mogen gaan.

De inhoud van deze avond staat niet precies vast, maar laten we gewoon gebeuren, in het vertrouwen dat precies datgene aan de orde zal komen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. En ongetwijfeld zal dat aansluiten bij de energetische ontwikkelingen op dat moment.

Wanneer jullie helemaal JEZELF meenemen, met al je energieën en vragen,  neem ik mijn kennis en kunde mee over numerologie, astrologie, aura en chakra’s en de ontwikkeling van onszelf en onze Aarde. Afhankelijk van de behoefte doen we een energetische oefening, een opstelling, zijn er stenen en sprays om te gebruiken.

Het doel van deze avond is vooral om samen te zijn, te delen, je weer op te kunnen laden. We creëren die avond een energetisch rustpunt en tegelijkertijd vergroten we ons bewustzijn. Zodat je weer in harmonie, in rust en balans helemaal jezelf kunt zijn.

Op 21 december 2021 nodig ik jullie van harte uit om ons op deze manier te verbinden met elkaar.

Bekijk de agenda