Skip to main content

Cursussen, Inspiratiebijeenkomsten en Meditaties

Elk mens heeft de natuurlijke wens om in balans te zijn, om harmonie te ervaren. Met zichzelf en met zijn omgeving. Elk mens heeft daarnaast recht op zijn eigen levenspad: iedereen is dus zelf meester over zijn of haar eigen leven. Dat wil ook zeggen, dat iedereen zichzelf wil en kan helen. We hebben allemaal ons eigen zelfhelend vermogen. Maar soms heb je hulp of ondersteuning nodig met behulp van therapie. En soms door praktische handvatten en instrumenten aangereikt te krijgen tijdens cursussen en soms door inspiratie op te doen bij lezingen.

Vanuit deze overtuiging zijn mijn activiteiten ontstaan: jij bezit zelf het meesterschap over jouw leven.
De inhoud ervan is aan de ene kant gebaseerd op mijn ervaring, kennis en kunde die ik in de loop der jaren op heb gedaan. Aan de andere kant is de inhoud aangepast op de energetische bewustzijnsontwikkelingen waar wij als mensheid mee te maken hebben.

Tenslotte is elke meditatieavond, inspiratieavond en cursus uniek, omdat ik me afstem op de behoefte van de deelnemers en op datgene wat op dat moment nodig is.

Activiteiten

Cursus Energie Zelf-BewustZijn

Jouw energie in balans

Hoe blijf je in balans, volledig in contact en met jezelf, met anderen. Privé en ook in je werk? En hoe kun je je intuïtieve verbinding ontdekken en ontwikkelen?

Tijdens de cursus Energie Zelf-BewustZijn, word je je bewust van je eigen energieveld (chakra’s, aura, meridianen) en dat van een ander, leer en ervaar je hoe het eruitziet, waar het uit bestaat, waar het allemaal mee verbonden is, onderzoek je je intuïtieve verbindingen met je Hogere Zelf, onze Bron, onze gidsen en helpers. En je gaat vooral voelen, ervaren en werken met je eigen energie.

Lees meer

Cursus Energie Zelf-BewustZijn
Verdieping

Neem de leiding over jouw bewustzijn

In deze tijd komt heel veel informatie naar boven toe. Over onszelf, wie we nu eigenlijk zijn, en de ontwikkeling van onze wereld. We leven daadwerkelijk in een hele bijzondere tijd, waarin we als mensheid en individu een enorme bewustzijnsontwikkeling mogen meemaken.

In deze verdiepingscursus gaan we de verbinding met onszelf en de ander verder onderzoeken en verdiepen. We integreren de 5e dimensie verder in jouw lichaam en leven, zodat je vanuit een hartgedragen bewustzijn kunt leven.

Lees meer

Cursus Werken met de pendel of biotensor

Contact maken met je onderbewustzijn

De pendel, biotensor of wichelroede is een praktisch instrument waarmee je contact kunt maken met je onderbewustzijn. Dat kan soms heel fijn zijn, want jouw onderbewustzijn weet alles wat er is te weten over jezelf.

Lees meer

Inspiratieavond
Vooruitblik energieën van 2023

Wat staat jou te wachten op het gebied van werk, privé, relaties, vrienschappen?

Vanaf 1 oktober voelen we al de energieën die horen bij het komende jaar 2023. Terwijl we nog bezig zijn met ons meesterjaar 2022, worden alvast de energetische kaders en rasters aangelegd die we nodig gaan hebben voor de nieuwe periode die eraan zit te komen.

Samen gaan we bespreken en berekenen wat deze nieuwe energieën gaan zijn, zowel voor onszelf persoonlijk als voor ons collectief. Op basis van de astrologie en numerologie. Op 11 oktober ontmoeten we elkaar om alvast een kijkje te nemen in het nieuwe jaar. Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Lees meer

Cursus
Numerologie

Zet jezelf in je eigen unieke kracht

Het doel van de cursus Numerologie is om jou te leren rekenen op basis van de grondprincipes en formules die horen bij de Numerologie. Met behulp van deze informatie ga je een beknopte Persoonsanalyse leren maken, waarbij we de vijf belangrijkste getallen die bij iemand horen, gaan leren berekenen.
En natuurlijk gaan we deze getallen in combinatie met elkaar leren interpreteren.

Lees meer

De Puzzelstukjestheorie

Inspiratie & teambuilding

Jij en ik vormen samen één hele mooie grote mooie puzzel die onze mensheid heet. Wanneer één van ons er niet is, of zijn/haar eigen plek niet inneemt, zijn we gewoon niet compleet. Het is dus ontzettend belangrijk dat wij gewoon zijn wie we zijn, met al onze eigenschappen en talenten.
Want zoals jij of ik iets kunnen, of over iets denken, of wat ieder van ons weet, is hartstikke uniek. En dit geldt voor alles, voor wijsheid, kennis, kunde, talenten, gaven, noem het maar op: er is er maar één van ons op de hele wereld. En dat is niet voor niets.

Wil jij samen met jouw team, groep, organisatie, bedrijf ervaren hoe dat voelt? Ter inspiratie en zeker ook ter lering. Om jullie zelf beter te leren kennen, inzichten op te doen hoe je een nóg beter team samen kunt zijn, waarbij je elkaar respecteert voor wie jullie elk zijn en nog beter gebruik van elkaars talenten te kunnen maken.

Lees meer

Het veld van Eenheid, van Oneness

Vergeving, dankbaarheid, hoop, vertrouwen, wijsheid, liefde en compassie

Leven in het paradijs op Aarde of als een God in Frankrijk (of ergens anders natuurlijk ;-)), waarbij we weten en voelen dat we altijd ondersteund worden, dat we geliefd zijn, dat we gewoon onszelf mogen zijn. Dat we alle overvloed mogen ervaren die er is op Aarde. Niet voor een selecte groep mensen, maar echt voor iedereen.

Lees meer

De Regenboogbrug

Thuis bij jezelf

De Regenboogbrug kennen we vaak al wel, met name van het oversteken van het pad van de Aarde naar de Hemel, wanneer we overleden zijn. De Regenboogbrug wordt vaak gebruikt in relatie tot overleden dieren: dat we ze weer terug gaan zien wanneer we zelf de Regenboogbrug overgaan.

De Regenboogbrug staat ook nog voor iets anders: ons eigen energieveld dat loopt om ons heen, van de Hemel tot in de Aarde. Onze eigen ‘pilaar van licht’ dus.

Lees meer