Cursussen, Inspiratiebijeenkomsten en Meditaties

Elk mens heeft de natuurlijke wens om in balans te zijn, om harmonie te ervaren. Met zichzelf en met zijn omgeving. Elk mens heeft daarnaast recht op zijn eigen levenspad: iedereen is dus zelf meester over zijn of haar eigen leven. Dat wil ook zeggen, dat iedereen zichzelf wil en kan helen. We hebben allemaal ons eigen zelfhelend vermogen. Maar soms heb je hulp of ondersteuning nodig met behulp van therapie. En soms door praktische handvatten en instrumenten aangereikt te krijgen tijdens cursussen en soms door inspiratie op te doen bij lezingen.

Vanuit deze overtuiging zijn mijn activiteiten ontstaan: jij bezit zelf het meesterschap over jouw leven.
De inhoud ervan is aan de ene kant gebaseerd op mijn ervaring, kennis en kunde die ik in de loop der jaren op heb gedaan. Aan de andere kant is de inhoud aangepast op de energetische bewustzijnsontwikkelingen waar wij als mensheid mee te maken hebben.

Tenslotte is elke meditatieavond, inspiratieavond en cursus uniek, omdat ik me afstem op de behoefte van de deelnemers en op datgene wat op dat moment nodig is.

Activiteiten

Meditatie

Helemaal bij en met jezelf

Meditatie stelt je in staat om je lichaam en geest te ontspannen, je geest te verlossen van allerlei onnodige gedachten en je lichaam van blokkades. Zodat er weer ruimte ontstaat voor wie jij bent, wat belangrijk voor jou is, zodat je weer weet en voelt waar je blij van wordt en door geïnspireerd raakt. Zonder oordeel of blokkade. Zodat je energie weer gaat stromen.

Lees meer

Cursus Numerologie

Zet jezelf in je eigen unieke kracht

Het doel van de cursus Numerologie is om jou te leren rekenen op basis van de grondprincipes en formules die horen bij de Numerologie. Met behulp van deze informatie ga je een beknopte Persoonsanalyse leren maken, waarbij we de vijf belangrijkste getallen die bij iemand horen, gaan leren berekenen.
En natuurlijk gaan we deze getallen in combinatie met elkaar leren interpreteren.

Lees meer

Cursus Energie Zelf-BewustZijn

Jouw energie in balans

Hoe blijf je in balans, volledig in contact en met jezelf, met anderen. Privé en ook in je werk? En hoe kun je je intuïtieve verbinding ontdekken en ontwikkelen?

Tijdens de cursus Energie Zelf-BewustZijn, word je je bewust van je eigen energieveld (chakra’s, aura, meridianen) en dat van een ander, leer en ervaar je hoe het eruitziet, waar het uit bestaat, waar het allemaal mee verbonden is, onderzoek je je intuïtieve verbindingen met je Hogere Zelf, onze Bron, onze gidsen en helpers. En je gaat vooral voelen, ervaren en werken met je eigen energie.

Lees meer

Cursus Energie Zelf-BewustZijn
Verdieping

Neem de leiding over jouw bewustzijn

In deze tijd komt heel veel informatie naar boven toe. Over onszelf, wie we nu eigenlijk zijn, en de ontwikkeling van onze wereld. We leven daadwerkelijk in een hele bijzondere tijd, waarin we als mensheid en individu een enorme bewustzijnsontwikkeling mogen meemaken.

In deze verdiepingscursus gaan we de verbinding met onszelf en de ander verder onderzoeken en verdiepen. We integreren de 5e dimensie verder in jouw lichaam en leven, zodat je vanuit een hartgedragen bewustzijn kunt leven.

Lees meer

Lezing
Numerologie

Inspiratieavond

Veel van ons willen meer weten over zichzelf, hun kinderen of anderen. Wie we nu eigenlijk zijn, of wat ons doel is in ons leven. Wat voor werk of studie bij ons past. Waarom we reageren zoals we doen, waarom onze relatie tussen onze partner, onze kinderen of anderen soms niet zo lekker loopt. En ook waarom ons leven zo verloopt en waarom bepaalde dingen gebeuren. Met Numerologie heb je een instrument in handen om hier inzicht in te krijgen.

Lees meer

Lezing
Waarom ben ik, of mijn kind, zo hooggevoelig?

Inspiratieavond

Naast de hooggevoeligheid van kinderen, komen steeds meer volwassenen erachter dat ze hooggevoelig zijn. Tijdens deze inspiratieavond, gaan we in op de vragen waarom hooggevoeligheid eigenlijk bestaat en waarom wij of onze kinderen hooggevoelig zijn. Welke klachten je bij hooggevoeligheid tegen kunt komen, mentaal, emotioneel of fysiek en hoe je daarmee om kunt gaan.

Lees meer

De energieën van 2022
(en een terugblik op 2021)

Inspiratieavond

Uiteraard zijn wij als mens degenen die onze eigen werkelijkheid creëren.

Maar we resoneren als individu en maatschappij ook mee met de energieën die op bepaalde perioden op aarde aanwezig zijn. Die energieën zijn hier niet voor niks. Ze zijn er speciaal voor ons, zodat we uit kunnen groeien tot degene die we het allerliefst zijn: namelijk de allerbeste versie van onszelf. Ook al lijkt dat soms niet zo te zijn: elke energiestroom zorgt voor een vergroting van je bewustzijn en helpt je verder in je ontwikkeling. Ook collectief.

Lees meer

Meesterschap & Verbinding

Inspiratieavond

We zijn echt een nieuwe tijd ingegaan: één van Liefde en Eenheid. Een tijd waarin we op een nieuwe manier mogen gaan leren leven. Echt met nieuwe technieken, met nieuwe wetenschap, met andere inzichten, want het oude werkt niet meer. Technieken om te leven, lief te hebben, jezelf te zijn, je helemaal te verbinden met je diepste kern en van daarin jezelf te ZIJN en vanuit daar je werk te doen.

Tijdens deze Inspiratieavond met gelijkgestemden, delen we kennis, doen we energetische oefeningen, ga je met persoonlijke handvatten naar huis gaat en wordt je geïnspireerd om zelf te ontdekken wat Meesterschap & Verbinding voor JOU betekenen.

Lees meer